Ουγκάλντε: «Κέρδος και επίτευγμα η συμμετοχή μας στο European League - Χρειάζομαι χρόνο ακόμα, αλλά σταδιακά θα μπορώ να προσφέρω περισσότερο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ουγκάλντε: «Κέρδος και επίτευγμα η συμμετοχή μας στο European League - Χρειάζομαι χρόνο ακόμα, αλλά σταδιακά θα μπορώ να προσφέρω περισσότερο»

Σταδιακά θα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο, δήλωσε στο greekhandball.com ο 34χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Κριστιάν Ουγκάλντε, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη απουσία από την δράση, λόγω της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί. Ο σταρ των Κιτρινόμαυρων σχολίασε, επίσης, στην ιστοσελίδα μας ότι είναι επίτευγμα για την ΑΕΚ η συμμετοχή της στο Εuropean League. 

Δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά στο ματς, έπρεπε να βρούμε τα πατήματά μας. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε η εικόνα μας, βρήκαμε διαδρόμους και ήμασταν αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. 

Αναφορικά με τους στόχους της προσεχούς σεζόν, πρώτα απ' όλα θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους, ενώ η συμμετοχή μας στo Εuropean League είναι κέρδος και επίτευγμα για εμάς, θα πρέπει να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Γνωρίζω καλά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτού του επιπέδου και οι ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτές, είναι πολύ έμπειρες και ισχυρές. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, βεβαίως, νίκες.

Προσωπικά, δεν αισθάνομαι 100% έτοιμος, η αποχή μου από τους αγωνιστικούς χώρους ήταν μεγάλη. Δεν νιώθω ακόμα απόλυτη αυτοπεποίθηση, χρειάζομαι χρόνο, όμως βήμα βήμα θα γίνουν όλα καλύτερα και σταδιακά θα μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερο». 

No comments