Ηλιόπουλος: «Στο δεύτερο μέρος κάναμε αυτά που είπαμε - Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηλιόπουλος: «Στο δεύτερο μέρος κάναμε αυτά που είπαμε - Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Πέντε τέρματα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς αθλητής της ΑΕΚ, Θέμης Ηλιόπουλος, απέναντι στον Διομήδη Άργους, στην φιλική αναμέτρηση (36-26) στο πλαίσιο του τουρνουά «Α. Παπασταμάτης».


Ακολουθούν όσα δήλωσε στο aek.gr:


–Θέμη, πώς σου φάνηκε το πρώτο σου παιχνίδι, έστω και φιλικό με την ΑΕΚ και τι θα κρατούσες από αυτό;


«Ήμουν τραυματίας για αρκετές ημέρες και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σήμερα και να βρω ρυθμό, κάτι που ήταν δύσκολο με τους τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα σαν ομάδα δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως ήμασταν λίγο νωθροί και δεν τελειώσαμε καλά τις φάσεις μπροστά. Θα ήθελα να κρατήσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια. Σφίξαμε την άμυνα, βγάλαμε ψυχή στο γήπεδο. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια, γιατί αυτό μας έλειπε. Πήραμε τη διαφορά στο τέλος. Αν έπρεπε να κρατήσω κάτι θα κρατούσα την αλλαγή μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου».


–Ποιός είναι ο στόχος της ΑΕΚ σε αυτό το τουρνουά;


«Πρώτα απ' όλα είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς που μας έχουν κρατήσει πίσω. Δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο όλα τα παιδιά σε φιλικό, οπότε σίγουρα θέλουμε πρώτα να πετύχουμε αυτό. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Από εκεί και πέρα είναι ένα τουρνουά με καλές ομάδες, όπως ο Διομήδης που έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Υπάρχει η Ανόρθωση και η Metalurg που είναι πολύ δυνατές ομάδες. Εννοείται θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».


-Ποιά θεωρείς ότι θα είναι η ειδοποιός διαφορά της φετινής από την περσινή ΑΕΚ;


«Είναι νωρίς να δούμε ακριβώς ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία. Βασιζόμαστε στη δυνατή άμυνα και στο παιχνίδι στην κόντρα, αυτό θα υπάρχει. Θέλουμε ο καθένας να προσθέσει τα στοιχεία του. Υπάρχουν νέα παιδιά και παιδιά που υπήρχαν και πριν στην ομάδα, που ο καθένας μπορεί να προσθέσει το δικό του για να βελτιωθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στη νέα σεζόν».


-Βλέπουμε πάντως και φέτος ότι η ομάδα ακόμα και όταν δέχεται γκολ βγαίνει γρήγορα στην επίθεση.


«Αυτό είναι σωστό, ισχύει. Ο προπονητής μας έχει εστιάσει πολύ σε αυτό. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να τρέξει, να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, ακόμα και όταν έχει βάλει γκολ ο αντίπαλος πάντα τρέχουμε. Αυτό είναι το κύριο στοιχείο μας. Προφανώς μπορούμε να ηρεμήσουμε το παιχνίδι, αλλά θέλουμε να βρούμε εύκολα γκολ».

No comments