Επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη ΝάουσαςΕπαναλειτουργεί, μετά από χρόνια αδράνειας, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, που θα μετέχει στην Α2 Γυναικών.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ζαφειράκη Νάουσας:


«Ξεκίνησε τις προπονήσεις του το νέο γυναικείο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου μας, έπειτα από αρκετά χρόνια αδράνειας της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας. 

Η ιστορία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του σωματείου μας, ξεκινάει από πολλά χρόνια πριν και έχει πολλές διακρίσεις στο ιστορικό του, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης αθλητριών η λειτουργία του είχε ανασταλεί.

Η καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες χάντμπολ του Ζαφειράκη, ήρθε η ώρα να αποδώσει καρπούς. Έτσι με πρωτοβουλία των προπονητών Παπουτσή Φώτη και Ρότζιου Πέτρου (οι οποίοι και θα βρίσκονται στο "τιμόνι" της ομάδας), οι αθλήτριες του συλλόγου μας που μέχρι τώρα στελέχωναν τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα χάντμπολ, μαζί με προσθήκες νέων αθλητριών, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στην μεγάλη ηλικιακή κατηγορία των Γυναικών, συνεχίζοντας στο σωματείο μας.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και σε όλους τους συντελεστές του νέου γυναικείου τμήματος!».

No comments