Καρασαββίδης: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, τα παιδιά ανταπεξήλθαν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, τα παιδιά ανταπεξήλθαν»



Αρκετά ικανοποιημένος δήλωσε στο olympiacossfp.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, μετά από την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους (27-23).

Ανέφερε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όσα είδα απόψε. Το περίμενα και το είχα εξηγήσει στα παιδιά ότι το παιχνίδι παρότι, στα φιλικά κερδίζαμε με διαφορές, τρέχαμε πάρα πολύ, ήμουν σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε, αν το κερδίσουμε, μετά το 50’. Έτσι χρειάστηκε να γίνει και ήταν όλοι προετοιμασμένοι και ήρεμοι μέχρι το τέλος. Χάσαμε κάποιους παίκτες μέσα στο παιχνίδι που δεν μας άφησε πολλές επιλογές, όμως τα παιδιά ανταπεξήλθαν και υπήρχε  παραδόξως για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε πολύ μεγάλη συνεννόηση. 

Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και βδομάδα με τη βδομάδα, με βάση και τη φυσική κατάσταση την οποία έχουμε χτίσει, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, θα προσθέτουμε ποιότητα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας υποστηρίξει. Ήταν μια πολύ σημαντική η παρουσία του και μας είχε λείψει πολύ».

No comments