'' Βασιλιάς '' μετ΄ εμποδίων... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Βασιλιάς '' μετ΄ εμποδίων...


Παυλίδης, Δομπρής και Κατικαρίδης δίνουν τον δικό τους αγώνα ώστε να υποστηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του Φίλιππου Βέροιας για αξιοπρόσεκτη παρουσία στη φετινή σεζόν, ωστόσο, οι κακοτυχίες και τα απρόοπτα δεν λείπουν για την ομάδα της Ημαθίας, στην οποία συνέβησαν διάφορα, σε σχέση με 3 από τους ξένους παίκτες της.....

Απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας, δεν αγωνίσθηκε ο Πέταρ Ατσίμοβιτς, καθώς, αντιμετώπιζε οικογενειακό πρόβλημα ενώ έλειψε και ο 20χρονος Βούτσκο Μίρβοβιτς ο οποίος από την αρχή της προετοιμασίας είναι εκτός δράσης, μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι όπου εγκαταστάθηκε, όταν κόπηκε από τζάμι στο πόδι.

Ο Ατσίμοβιτς, ωστόσο, θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Φίλιππου για το ματς με τον Αερωπό στην Εδεσσα ενώ και ο Μίρβοβιτς μπήκε στις προπονήσεις, όμως, προφανώς, είναι ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται για την προσεχή αγωνιστική.

Απών από την αναμέτρηση με τον Αερωπό θα είναι ο 22χρονος Μαυροβούνιος Αλαν Αγκοβιτς, που αγωνίσθηκε με τον Ζαφειράκη, αλλά, ειδοποιήθηκε από τα αδέλφια του ότι η 50χρονη μητέρα τους ήταν, πλέον, στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και το πρωί της Κυριακής έφυγε εσπευσμένα για το πατρικό σπίτι του, για το στερνό αντίο στον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο.

Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της, καθώς, δεν άντεξε...

Ο Αλαν θα μείνει για λίγες ακόμα ημέρες στην πατρίδα του, κοντά στην οικογένεια του, καθώς εύλογα, άλλωστε, είναι ράκος από την τεράστια απώλεια...


No comments