Ανδρέου: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δείξαμε χαρακτήρα - Η ευρωπαϊκή εικόνα μας την τελευταία σεζόν μάς προσθέτει πίεση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέου: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δείξαμε χαρακτήρα - Η ευρωπαϊκή εικόνα μας την τελευταία σεζόν μάς προσθέτει πίεση»

Ευχαριστημένα είναι τα μέλη της Ανόρθωσης από την εικόνα της ομάδας στο τουρνουά, «Α. Παπασταμάτης», επεσήμανε στο greekhandball.com o επικεφαλής των Κυανόλευκων, Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι η ευρωπαϊκή πολύ καλή πορεία την τελευταία σεζόν (σ.σ. έφτασε έως τα ημιτελικά του EHF European Cup) προσθέτει αρκετή πίεση στο σύνολο. 

Δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τα φιλικά μας στο τουρνουά ''Α. Παπασταμάτης''. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που μας κάλεσε για τρίτη διαδοχική χρονιά και ευχαριστούμε επίσης για την φιλοξενία. Βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας μας, έχουμε ακόμα 20 ημέρες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. 

Η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά φέτος, με παίκτες δηλαδή που περιμένουμε να κάνουν την διαφορά. Είμαστε ευχαριστημένοι, δείξαμε χαρακτήρα. Θεωρούμε πως στο κυπριακό Πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Τέλος του μήνα θα έχουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και πάλι Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ευρωπαϊκή μας εικόνα στην τελευταία σεζόν και το γεγονός ότι βρεθήκαμε στους ''4'' του EHF European Cup μας προσθέτει αρκετή πίεση, αφού σκοπός μας είναι να πάμε ξανά όσο πιο ψηλά γίνεται. Ωστόσο, αυτό που προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας είναι πως πρέπει να απολαμβάνουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως τα απολαμβάναμε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχουμε την ποιότητα να κάνουμε και αυτή την σεζόν την διαφορά». 

No comments