Και πάλι στο προσκήνιο το χάντμπολ γυναικών στην Πάτρα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και πάλι στο προσκήνιο το χάντμπολ γυναικών στην Πάτρα !


Η Ακαδημία των Σπορ της Πάτρας κάνει αγώνα ώστε να κρατήσει ζωντανό το χάντμπολ στην μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και μάλιστα όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπάρχει.
Τα κορίτσια της Ακαδημίας των Σπορ ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους στις  εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,  με έμφαση στη φυσική κατάσταση.
Το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας  θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι, «Κ. Πετρόπουλος», μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών που πρόκειται  να συμμετάσχουν.

Οι προπονητές των κοριτσιών Ακης Λιβιέρης και Ελένη Κονταξή προσπαθούν  ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος, στις αρχές Νοεμβρίου και σε κοινή τους δήλωση τονίζουν: «Με μεγάλη όρεξη οι αθλήτριες μας συνεχίζουν την προετοιμασία τους αφήνοντας πίσω την περσινή απογοήτευση από την μη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών. Όλες  οι κοπέλες προσπαθούν για τα μέγιστα και με προσωπικές θυσίες από τον ελεύθερο χρόνο τους δίνουν το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας. Έχουμε ένα ωραίο κλίμα μεταξύ μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η φετινή μας παρουσία στο πρωτάθλημα θα έχει θετικό πρόσημο στον απολογισμό της. Το γυναικείο χάντμπολ στην Πάτρα έχει γράψει αρκετές σελίδες δόξας  λαμπρής, έχει αναδείξει αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται ακόμη σε υψηλό επίπεδο  και πιστεύουμε ότι και σήμερα εάν υπήρχε τρόπος να ενωθούν σε μια ομάδα, πάλι θα ήταν ανταγωνιστικές σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν αγωνίζονταν».

Τέλος, έχουν αρχίσει και οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών των κοριτσιών στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι και καλείται όποιο κορίτσι θέλει να ασχοληθεί με το χάντμπολ για πληροφορίες να επικοινωνεί με τον κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλο.
No comments