Βαλαβάνης: «Στόχος μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να κριθεί η πρόκριση στην Δράμα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Στόχος μας είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να κριθεί η πρόκριση στην Δράμα»



Στην εκπομπή της ΕΡΤ3, «Ο Κόσμος των Σπορ», μίλησε σήμερα (10/09, 16:40) ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, ενόψει του αυριανού (11/09) ευρωπαϊκού παιχνιδιού με αντίπαλο την RK Sloboda από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το greekhandball.com απομαγνητοφώνησε όσα δήλωσε ο κόουτς των Δραμινών, ο οποίος ανέφερε: «Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας, καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια την περασμένη σεζόν. Η σπουδαιότητα της επικείμενης αναμέτρησης μας κάνει πολύ χαρούμενους. Δεν αισθανόμαστε βάρος, αλλά επιβράβευση για τους κόπους μας».

Σχολίασε ακόμα: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από την παλιά γιουγκολοσλάβικη σχολή, που έχει παράδοση και κουλτούρα στο χάντμπολ. Κατέκτησε το Κύπελλο την τελευταία περίοδο και είχε πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να φύγουμε μ' ένα καλό αποτέλεσμα και να κριθεί η πρόκριση στην Δράμα».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο παράσημο για εμάς. Έχουμε ανθρώπους που βάζουν μεράκι και αφιερώνουν πολύ προσωπικό χρόνο, έτσι ώστε η ομάδα να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Η παρουσία πολλών Δραμινών παικτών, σε συνδυασμό με τις επιτυχίες μας, φέρνει τον κόσμο της Δράμας κοντά μας».

No comments