Αποθεωτικό αφιέρωμα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποθεωτικό αφιέρωμα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην ΑΕΚ



«Η σεζόν 2020-21 ήταν ονειρική για την ΑΕΚ». Έτσι ξεκινάει το αφιέρωμα (δείτε εδώ) της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Ένωση, που κατέκτησε το τρεμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία του χάντμπολ στην Ελλάδα. 

Η ΑΕΚ, η οποία θα συμμετάσχει στο EHF European League, την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή κατηγορία, έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις, καθώς «δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τόσο σημαντικές ομάδες σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης». Το επίπεδο, σημειώνει η EHF, είναι ανεβασμένο σε σχέση με το EHF European Cup και απαιτείται εμπειρία. 

Η Ένωση, που έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους, είναι ανανεωμένη, τονίζεται στο σχετικό αφιέρωμα, στο οποίο φιλοξενείται δήλωση του αθλητικού διευθυντή της, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, που ανέφερε: «Μετά από την κατάκτηση του EHF European Cup την περασμένη σεζόν, στοχεύουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε υψηλότερο επίπεδο. Το να συμμετάσχουμε σε αυτή την διοργάνωση σίγουρα θα μας βοηθήσει να ανέβουμε επίπεδο». Από την άλλη, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, σχολίασε: «Θέλουμε να προκριθούμε στους ''16''. Θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

Στο αφιέρωμα της EHF καταγράφονται, ακόμα, τα επιτεύγματα της ΑΕΚ, οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις στο ρόστερ της, αριθμοί κ.ά.

No comments