«Γεμάτο» το Σάββατο (25/09) σε Handball Premier και Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Γεμάτο» το Σάββατο (25/09) σε Handball Premier και Α1 Γυναικών



«Γεμάτη» από αναμετρήσεις θα είναι η αυριανή (25/09) 'μέρα στο χάντμπολ, καθώς σε Handball Premier και Α1 Γυναικών θα διεξαχθούν παιχνίδια για την 2η αγωνιστική. 

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας -το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά- και στόχο έχει βεβαίως να αποδείξει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο. Η Δράμα, η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF European Cup πετυχαίνοντας έτσι ευρωπαϊκό άθλο, θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φαίακα Κέρκυρας, τον οποίο υποδέχεται. Ο Φίλιππος Βέροιας κοντράρεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, για τον οποίο αυτό το παιχνίδι θα είναι το πρώτο του επίσημο στην σεζόν, και θα επιχειρήσει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Πυλαία, που προέρχεται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό (EHF European Cup), θα έχει επίσης δύσκολο έργο απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας, που ηττήθηκε (25-23) στην πρεμιέρα από τον Φίλιππο Βέροιας. Στην Σαλαμίνα, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Δούκα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική επικράτησε (31-22) του Άρη Νίκαιας εντός έδρας, ενώ οι νησιώτες ηττήθηκαν (42-17) από την ΑΕΚ.

Για την Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ θέλει να... περάσει από το Πανόραμα και η Πυλαία έχει προετοιμαστεί ώστε να κάμψει, εκτός έδρας, την αντίσταση της Προσοτσάνης. Η Βέροια 2017 επίσης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης, για τον οποίο αυτό το ματς θα είναι το πρώτο του στο Πρωτάθλημα, αφού την περασμένη αγωνιστική κατακυρώθηκε υπέρ του (0-10), άνευ αγώνα, το προγραμματισμένο με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών ματς, που δεν προσήλθε στο παιχνίδι. Η Νέα Ιωνία, τέλος, είναι το φαβορί για εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη Νίκαιας.


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021


Handball Premier (2η αγωνιστική)


Ιωνικού 12:30, Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μίγκας)


Κραχτίδης 18:00, Bianco Μonte Δράμα- Φαίακας Κέρκυρας

(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)


Έδεσσας 18:00, Αερωπός ManDynamic- Φίλιππος Βέροιας

(Πατιός- Τσιάνας, Σίσκου)


Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος , Μεϊμαρίδης)


Σαλαμίνας 18:30, HC Σαλαμίνα- ΑΣΕ Δούκα

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)


Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική)


Προσοτσάνης 15:00, ΑΟ Προσοτσάνης- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Χατζηγεωργίου)


Πανοράματος 16:30, Honda Πανόραμα- ΠΑΟΚ Mateco

(Bαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Κατσίκης)


Κοζάνης 18:00, Εθνικός Κοζάνης- Βέροια 2017

(Πήτας-Νικολαϊδης, Αγγελίδης)


Νέας Ιωνίας 18:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΟΦΝ Ιωνίας

(Μερτινιάν- Γερουλάνος, Αντωνόπουλος)

No comments