Τούτσης : '' Ο χρόνος είναι μαζί μας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης : '' Ο χρόνος είναι μαζί μας...''

 


Ο προπονητής της Βέροιας 2017 Κώστας Τούτσης αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας του, στο greekhandball.com , επισημαίνοντας : 

'' Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας για την στελέχωση και την σωστή λειτουργία, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιάννης Χασιώτης. Παρότι σε σχέση με το περσινό ρόστερ η ομάδα άλλαξε πολύ, καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που είναι σχετικά μικρό, αλλά, νομίζω ότι απαρτίζεται από αθλήτριες που αγαπάνε αυτό που κάνουν και θέλουν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της ομάδας. Όσο για το ξεκίνημα μας, σίγουρα η ομάδα είχε λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί και παρότι δεν είχαμε στην διάθεση μας στο πρώτο παιχνίδι όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες καταφέραμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας το Σάββατο παίζοντας με την Κοζάνη, σε  ένα σίγουρα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Άρτας. Θα  προσπαθήσουμε, παρουσιάζοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να κάνουμε την δεύτερη μας νίκη Ο χρόνος θεωρώ είναι μαζί μας και μέσα από την καλή λειτουργία μας να βελτιώνουμε ατομικά τις αθλήτριες μας και την παρουσία της ομάδας μας ''.

Με τον Εθνικό Κοζάνης, θα είναι διαθέσιμες η Κύπρια Κωνσταντινίδου και η Μαρτινόφσκα από την Βόρεια Μακεδονία, οι οποίες δεν είχαν παίξει στην πρώτη αγωνιστική.

Αντίθετα, η Ναυσικά Ματαρώνα θα λείψει και πάλι καθώς υπεβλήθη σε μικροεπέμβαση και θα γυρίσει στα γήπεδα σε 20 ημέρες.

No comments