Αλατσατιάνος: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Handball Premier» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλατσατιάνος: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Handball Premier»



Στους στόχους της Πυλαίας ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο αθλητής της ομάδας, Γιάννης Αλατσατιάνος, σε δήλωσή του που φιλοξενήθηκε στην σελίδα των Θεσσαλονικέων στο Facebook.

Ο 23χρονος πίβοτ δήλωσε: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά με πολλές προκλήσεις. Πρώτη και βασική για όλους μας είναι, να ολοκληρωθεί η χρονιά με κανονικούς ρυθμούς χωρίς τραυματισμούς και χωρίς διακοπές, όπως οι προηγούμενες. 

Σε ομαδικό  επίπεδο η σεζόν έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς έχουμε για πρώτη φορά την έξοδό μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, γεγονός που είναι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εμάς. Στόχος μας είναι να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να φανούμε ανταγωνιστικοί σε μια τέτοια διοργάνωση. 

Όσον αφορά στο Πρωτάθλημα, έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αξίζουμε να είμαστε στην Handball Premier και εμφανιζόμαστε κάθε χρόνο πιο βελτιωμένοι. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος φέτος, με γρήγορο και όμορφο χάντμπολ, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με πολύ όρεξη από όλους μας και ανυπομονούμε να μπούμε στα γήπεδα, στα οποία περιμένουμε τον κόσμο πάλι δίπλα μας. 

Εύχομαι μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς σε όλους».

No comments