Το αποκλειστικό του greekhandball.com επιβεβαιώθηκε πλήρως... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αποκλειστικό του greekhandball.com επιβεβαιώθηκε πλήρως...

 


Πρώτοι εδώ διαβάσατε για μία ακόμα αποκλειστική είδηση από τον χώρο του χάντμπολ.

Αυτή την φορά το greekhandball.com , σας ενημέρωσε πριν από κάθε άλλον, για τη μεταγραφή του διεθνή Αλγερινού πίβοτ Σοφιάν Μπεντζιλαλί στην ΑΕΚ και ήλθε και η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής προς επιβεβαίωση :

'' Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Sofiane Bendjilali. Ο 26χρονος (28/03/1995) διεθνής Αλγερινός πίβοτ, ύψους 2 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Sofiane Bendjilali είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αλγερίας με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου, καθώς και στο Προολυμπιακό τουρνουά. Την περασμένη αγωνιστή περίοδο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Τυνησίας με τη φανέλα της Club African ''

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Sofiane Bendjilali δήλωσε στο aek.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να με φέρουν στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μία χρονιά αναλογη με την περσινή. Μία χρονιά γεμάτη τίτλους και τρόπαια. Όλοι μαζι θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε“.


No comments