Κοτσιώνης στο greekhandball.com : '' Μπορούσαμε 1η ή 2η θέση, πληρώσαμε τα λάθη μας με Πολωνία...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοτσιώνης στο greekhandball.com : '' Μπορούσαμε 1η ή 2η θέση, πληρώσαμε τα λάθη μας με Πολωνία...''

 

Στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων Β΄ Κατηγορίας, συμπεριλήφθηκε ο αθλητής της Εθνικής μας ομάδας Κώστας Κοτσιώνης, ως κορυφαίος αριστερός ίντερ της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας, με 21 τέρματα στο ενεργητικό του.

Μιλώντας στο  greekhandball.com από την Θεσσαλονίκη, αναμένοντας να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του ταξιδιού της επιστροφής στη βάση του στην Αθήνα, όπου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας όπου ανήκει, της ΑΕΚ, ο νούμερο 10 της Εθνικής μας, ανέφερε :

'' Πρωταρχικά, θα ήθελα να μιλήσω για την Εθνική, καθώς, ούτως ή άλλως, κάθε ατομική διάκριση έρχεται μέσα από την προσπάθεια του συνόλου και έπεται του αποτελέσματος της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά έως το τέλος, αλλά, κάναμε κακό παιχνίδι στην πρεμιέρα με την Πολωνία και αυτό μας κόστισε εντέλει. Φτιάξαμε μετά κατά πολύ την εικόνα μας και πιστεύω ότι με τις τρείς νίκες αποδείξαμε ότι έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε. Πιστεύω ότι πήραμε μία θέση που δεν μας αναλογεί. Θα μπορούσαμε την 1η ή την 2η. Στο παιχνίδι με την Πολωνία, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, χάσαμε πολλά εξάμετρα ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε πολύ κακή απόδοση και  μεγάλωσε η διαφορά, χωρίς να είναι αντιπροσωπευτική της συνολικής προσπάθειας και της δυναμικότητας. Ενδεχομένως δεν είχαμε το 100% της συγκέντρωσης που απαιτείτο και για αυτό ήλθαν και λάθη. Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα άγχους. Η ουσία, βεβαίως, είναι πληρώσαμε τα σφάλματα μας. Στη συνέχεια αλλάξαμε τρόπο σκέψης και σαν ομάδα και σαν ατομικά, αλλά, η ζημιά είχε γίνει. 

Για το βραβείο που πήρα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν το περίμενα. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι ήμουν τόσο καλός καθώς δεν είχα μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Χάρηκα, ωστόσο πάρα πολύ για αυτή την διάκριση...Οσο για την πρώτη θέση στους σκόρερς της Εθνικής, δεν θα ήθελα να σταθώ. Δεν έχει σημασία, εφόσον δεν ανεβήκαμε...''. 


No comments