Αντίστροφη μέτρηση για το Final 8 των Παίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για το Final 8 των Παίδων

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΑΕΚ-Αρης Νίκαιας ( απόψε στις 8 μ.μ. στο ΟΑΚΑ ) και Δούκας-Ολυμπιακός ( την Τρίτη στις 5.30 μ.μ. στο Δαϊς ), θα είναι καθοριστικού χαρακτήρα για την τελική μορφή που θα έχει η σύνθεση του Final 8 του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 5 έως 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Δούκα.
Εχουν ήδη προκριθεί : Αλέξανδρος Αξιούπολης, Βορέας Αλεξανδρούπολης, Φοίβος Συκεών, Αερωπός Έδεσσας, AΣΕ Δούκα, Ολυμπιακός ΣΦΠ.
Η ομάδα που θα επικρατήσει στη συνάντηση ΑΕΚ-Αρη Ν. θα παίξει σε μονό μπαράζ με τον ΑΟ Ιωαννίνων και η ηττηθείσα θα αναμετρηθεί επίσης σε μονό μπαράζ με τον Διομήδη Αργους.  

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

1ος όμιλος: 1ος ΕΣΧΑ (ο νικητής της αναμέτρησης ΑΣΕ Δούκα – Ολυμπιακός, 03/08, 17.30), Αλέξανδρος Αξιούπολης, Βορέας Αλεξανδρούπολης, νικητής από τον αγώνα 4ος ΕΣΧΑ-Διομήδης Άργους.

2ος όμιλος: Φοίβος Συκεών, 2ος ΕΣΧΑ (ο ηττημένος της αναμέτρησης ΑΣΕ Δούκα – Ολυμπιακός, 03/08, 17.30), 3ος ΕΣΧΑ ή ΑΟ Ιωαννίνων, Αερωπός Έδεσσας.

Οι δυο ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους θα πάρουν το εισιτήριο για την τετράδα και εκεί θα αγωνισθούν ( με μεταφορά των βαθμών από την αναμέτρηση τους με την ομάδα που ήταν στον ίδιο Ομιλο στην πρώτη φάση )  με στόχο το βάθρο των νικητών με την τελική κατάταξη  να αναδεικνύει και τον πρωταθλητή.




No comments