Νίκη με ανατροπή πάθους για τον '' πολεμιστή '' Αρη Ν. απέναντι στον άξιο Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με ανατροπή πάθους για τον '' πολεμιστή '' Αρη Ν. απέναντι στον άξιο Αερωπό










Ο φορμαρισμένος Αρης Νίκαιας έδειξε χαρακτήρα και με παθιασμένη όσο και προσεκτική εμφάνιση, έφθασε στη νίκη με 28-21 απέναντι στον επίσης ισχυρό Αερωπό, παίρνοντας την πρωτιά στον Β΄ Ομιλο και αφήνοντας την ομάδα της Εδεσσας στη δεύτερη θέση.

Στο πρώτο μέρος, ο Αερωπός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 15-11 στην ανάπαυλα, αλλά, από το 40΄ και έπειτα ο Αρης Νίκαιας έπεισε με την αγωνιστικότητα και το πείσμα του ότι έχει ζηλευτή αυτοπεποίθηση και υψηλή στόχευση.

Αναμφίβολα, ο Αρης Νίκαιας αξιοποίησε ιδανικά το γεγονός ότι είχε πιο πολλές λύσεις σε σχέση με τον Αερωπό που έχει 12μελές ρόστερ και ίσως αντιμετώπισε ζήτημα κόπωσης ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι όπως συμβαίνει με την βορειοελλαδίτικη ομάδα έτσι και οι '' κυανοκίτρινοι '' της Κοκκινιάς, έχουν αρκετά παιδιά με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Handball Premier στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν φέτος από τον προπονητή τους Γρηγοράκη και αυτό βοηθά αναμφίβολα το σύνολο.

Στη '' μονομαχία '' του Θ. Αλωπούδη με τον Μουμτζιδέλη, ο πρώτος πέτυχε 11 γκολ και ο δεύτερος 9.

Πολύ καλή απόδοση και από τα δύο ταλαντούχα παιδιά.

Τα πεντάλεπτα : 3-3, 4-6, 7-9, 8-10, 9-12, 11-15 ( ημίχρονο ), 12-15, 16-16, 19-17, 23-18, 25-19, 28-21

Διαιτητές :  Ζήσης-Μπράμου.

ΑΡΗΣ Ν. ( Γρηγοράκης ): Ρασπίτσος , Σ.Αλωπούδης , Σουρμελίδης, Θ.Αλωπούδης 11, Γρέκας , Πατσουλίνης , Τζώρτζης 4, Ασβεστάς 3 , Γιαννόπουλος 4, Γ.Παϊπάης 2, Μπακακέας , Σιμόπουλος , Κλιμένκο, Καλαμπόκης 4, Κομποθέκρας, Φ.Παϊπάης .

ΑΕΡΩΠΟΣ ( Ταρινίδης  ) : Σύρκος, Π.Μπούτκαρης, Καράτζιος 2, Γκιώσης 1, Μουμτζιδέλης 9, Λιόφης 3, Κ.Μπούτκαρης , Αντωνιάδης , Γιαννούσης 1, Μαρίνος, Καρανίκας 5, Καραμπάσης.

No comments