Στη ζωή, ενίοτε, παίρνεις ότι δίνεις... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη ζωή, ενίοτε, παίρνεις ότι δίνεις...

 

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι τιμά την ιστορία του με την συμπεριφορά του απέναντι στον αρχηγό του Απόστολο Παλάσκα, έναν εξαιρετικό αθλητή-ηγέτη που ξεχωρίζει και με την αφοσίωση, την  ευπρέπεια και το ήθος του.

Η ομάδα στάθηκε στο πλευρό του Απόστολου, όταν έπαθε ρήξη αχιλλείου τένοντα και η ανανέωση της συνεργασίας τους, για ...15η σεζόν, ήταν νομοτελειακή εξέλιξη για την '' σημαία '' του ΠΑΟΚ και εκ των πρώτων σκόρερς στην ιστορία του τμήματος.

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, ο 33χρονος περιφερειακός δήλωσε στο acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την στήριξη τους σε εμένα από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου μέχρι και σήμερα. Μου έδειξαν για ακόμα μία φορά για ο ΠΑΟΚ αποτελεί για εμένα οικογένεια. Μέσα από μία τέτοια κατάσταση ένας αθλητής μπορεί να βγει μόνο πιο δυνατός και αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ. Ανυπομονώ για την έναρξη μίας ακόμα χρονιάς και για την στιγμή που θα επιστρέψω στα γήπεδα και θα βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, μακριά από τραυματισμούς με ψυχική και σωματική υγεία για όλο τον κόσμο!».

No comments