Τα αηδόνια της Πυλαίας ξανάσμιξαν στον ΠΑΟΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αηδόνια της Πυλαίας ξανάσμιξαν στον ΠΑΟΚ...

 


Ξανάσμιξαν Πάνος Γούσιος και Βασίλης Σκανδάλης, καθώς, ο δεύτερος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή του πρώτου στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ για  την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Οι δυό τους ήταν κοντά στην Πυλαία ενώ συνεργάζονται με απόλυτη επιτυχία σε αναπτυξιακά τουρνουά και έχουν ταυτόσημες απόψεις και αγαστή συμπόρευση.

Ο 53χρονος Βασίλης Σκανδάλης θα αναλάβει και ως πρώτος προπονητής τα τμήματα Εφήβων και Παίδων του ΠΑΟΚ.

Τελευταία ομάδα του Σκανδάλη η γυναικεία της Πυλαίας ενώ στο παρελθόν είχε εργασθεί ξανά στον ΠΑΟΚ, αλλά, στις Ακαδημίες του συλλόγου. 

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Σκανδάλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ, για να ενταχθώ στο προπονητικό team της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ, είναι η μόνη ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει πρωταθλητισμό τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο επίπεδο, οπότε η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για εμένα, Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο, αφού στο παρελθόν υπήρξα προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ έχω συνεργαστεί και με τους δύο προπονητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον συνεργάτη του, Αναστάσιο Παπαγιώτα, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπο μου και να υποσχεθώ σε όλους ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά».

No comments