Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, με τον Ιωνικό Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, με τον Ιωνικό Ν.Φ.

 


Νικηφόρα ξεκίνησε τη σεζόν ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 35-23 του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο φιλικό που έγινε στο κλειστό '' Ζαχαρίας Αλεξάνδρου '' στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο ημίχρονο, οι '' ερυθρόλευκοι '' ήταν μπροστά στο σκορ με 19-13.

Επαιξαν και για τις δύο ομάδες, όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα τους, πλην του Μάϊνα για τον Ιωνικό Ν.Φ.,  ο οποίος έχει μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες ενώ από τον Ολυμπιακό απουσίασε μόνο ο Κουκουλάς, που χρειάσθηκε να μείνει εκτός ώστε να μην επιβαρυνθεί ο ώμος του και να μπεί στο πρόγραμμα της ομάδας του, κανονικά, από την Δευτέρα. 

Καλή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, με γρήγορο παιχνίδι.

Ο Ιωνικός Ν.Φ. προσπάθησε μεθοδικά, ήταν καλύτερος  στο πρώτο μέρος σε σχέση με την επανάληψη.


Και για τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο φιλικό, ένα ξεμούδιασμα στην ουσία.

Ο Μάρκο Μπούντιτς με 6 τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και τον  ακολούθησαν με 5, οι Δομπρής και Παπαδόπουλος και με 4 ο Μοντόρο, Αυτοί οι 4 παίκτες έβαλαν πιο πολλά από τα μισά γκολ της ομάδας τους.

Νέο πρόσωπο για τον Ιωνικό Ν.Φ. ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα με το ιστορικό τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, ο Γιάννης Αρβανίτης.

Καθοδηγούσε τους παίκτες των '' κυανόλευκων '' και αναμένεται έως την Δευτέρα να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον Ιωνικό Ν.Φ., για την οποία βεβαίως σας έχουμε από διμήνου ενημερώσει...

No comments