Ο Ολυμπιακός νίκησε και περιμένει, όλα τα σενάρια πρόκρισης με τον Αρη Ν. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ολυμπιακός νίκησε και περιμένει, όλα τα σενάρια πρόκρισης με τον Αρη Ν.











Ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη σε βάρος του Φοίβου Συκεών και μάλιστα με ευρεία διαφορά στο σκορ, ώστε να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερος, μετά τον Δούκα, από τον Α΄ Ομιλο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ελπίζοντας ότι ο Αρης Νίκαιας θα ηττηθεί από τον Αερωπό Εδεσσας ( που έχει ήδη περάσει, με 4 πόντους ) στον αγώνα που ακολουθεί ( έναρξη 21.00 ) και με τον οποίο ολοκληρώνεται η διαδικασία των Ομίλων στο κλειστό Δαϊς.

Οι '' ερυθρόλευκοι '', που συνάντησαν ουσιαστικά προβλήματα στο πρώτο μέρος, αλλά, είχαν την υπεροχή στην επανάληψη όταν και πήραν διαφορά, κατέκτησαν τους 2 βαθμούς με σκορ 28-19 και πλέον έχουν ισοβαθμία ( από 3 πόντους ) με τον Αρη Ν. που όμως έχει ένα ματς λιγότερο ενώ ο Φοίβος τέλειωσε τις υποχρεώσεις του με 3 ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Ο Φοίβος ήταν μέσα στο παιχνίδι έως το 40΄ αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν πέτυχε γκολ και έτσι έχασε με την μεγαλύτερη διαφορά που διαμορφώθηκε στη διάρκεια του αγώνα ( 9 γκολ ). 

Τα τέρματα είναι 61-52 για τον Αρη Νίκαιας ( που επίσης επεβλήθη με 9 γκολ διαφορά του Φοίβου ) και για τον Ολυμπιακό 79-76.

Ο Αρης Ν. είναι στο +9 και ο Ολυμπιακός στο +3.

Αρα, ο Αρης Ν. περνά με νίκη ή ισοπαλία με τον Αερωπό ή και με ήττα με λιγότερα από 6 γκολ.

Εάν Ολυμπιακός και Αρης Ν. ( που έχουν ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι ) έχουν ίδια διαφορά τερμάτων, θα περάσει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Οπότε, μπορεί να περάσει ο Αρης Ν. ακόμα και αν χάσει με 6 γκολ, αρκεί να σκοράρει πάνω από 18 φορές κόντρα στον Αερωπό.

Τα πεντάλεπτα : 2-4, 4-6, 7-8, 8-11, 10-12, 12-14 ( ημίχρονο ), 12-15, 13-17, 14-21, 16-23, 19-25, 19-28.

Διαιτητές :  Ζήσης-Καρυδάκης.

Στο 56΄ απεβλήθη με κόκκινη για διαμαρτυρία ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός, από τον διαιτητή Ζήση.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ( Μπιζέτας-Σεϊρεκίδης ) : Αρβανιτάκης 1, Βασιλικάρης , Καραγιάννης, Κουβράκης 3, Κούλαλης, Μανιόπουλος , Μαντάς 4, Μαρκατάτος 2, Ντάλος, Παλαμίδας, Σιούλης 1,  Τζιάκης, Τραγιάννης, Τσιολάκης, Τσιρανίδης ,  Φώτογλου 8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Γραμματικός ) : Ανδριώτης, Οικονόμου , Βαμβακάρης 10, Τσοράκης, Ρούσσος 2, Βληκίδης 4, Παπαδονικολάκης, Τσορτέκης 4, Γκορόγιας , Προκοπίου 2, Λάμπρου 2, Κουτουλογένης 4, Γραμματικός, Χριστοδουλόπουλος, Μπουρλόκας.


No comments