Ξεκίνημα με νίκη για την ΑΕΚ, απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνημα με νίκη για την ΑΕΚ, απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ.



Δείγμα θετικό για την τρεμπλούχο ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της για τη νέα περίοδο, καθώς, άρεσε απέναντι στον γείτονα της Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην αίθουσα Κασιμάτης στο ΟΑΚΑ, στην επικράτηση της με 43-26.

Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 25-12 υπέρ της ΑΕΚ.

Μαχητικός ο Ιωνικός Ν.Φ. , ήταν ανταγωνιστικός όταν μπήκε στον γρήγορο ρυθμό του αγώνα, αλλά, ας μη ξεχνάμε ότι αυτά τα φιλικά δεν προσφέρονται για συμπεράσματα αλλά για ξεμούδιασμα και πρόβες.

Λέμος, Ηλιόπουλος, Καλόμοιρος, Δικαιούλιας, Στάθης και Βασιλείου δεν έπαιξαν με την ΑΕΚ, ώστε να προφυλαχθούν από μικροπροβλήματα τραυματισμών και τα απότοκα του κυρίου μέρους της προετοιμασίας ενώ έλειψαν από τον Ιωνικό Ν.Φ. οι Χάλαρης, Χελιώτης, Μάϊνας, οι οποίοι δεν ήταν δυνατό να αγωνισθούν. 






ΑΕΚ : Μπουκοβίνας, Αντζελιτς, Αραμπατζής 3, Ουγκάλντε 1, Τζηράς 10, Κεδέρης 4, Mυλωνάς 4, Ζαρίκος 4, Μόγια 3, Παπαδιονυσίου 4, Πλάθα 7, Κοτσιώνης 2, Νικολαϊδης 1. 

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. : Μπραουδάκης, Π. Αϊβαλιώτης 1, Σ. Αϊβαλιώτης 7, Λιόλιος 1, Παπαδόπουλος, Βασιλείου 1, Παλάσκας 3,  Μπούτος 1, Μαντζόπουλος 5, Καραμασιώτης 3, Λόλας 2, Συγγάρης, Ζαχάρης, Σιάτρας, Χαντέλης 2.

No comments