Ωραίες πρωτοβουλίες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ωραίες πρωτοβουλίες !


Η αθλητική κοινότητα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στους πυρόπληκτους και δύο σωματεία του χάντμπολ, ο πολυπρωταθλητής Ιωνικός Ν.Φ. και ο φιλοπρόοδος Ζαφειράκης Νάουσας, με ανακοινώσεις τους καλούν σε προσφορά αρωγής : 

Ο Ιωνικός Ν.Φ. : '' Σαν σύλλογος το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συλλέξουμε με πρωτοβουλία των αθλητών και της διοίκησης κάποια αγαθά πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας .

Για την πόλη μας η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται στο παλαιό δημαρχείο της Νέας Χαλκηδόνας (Ραιδεστού 21) έως την Παρασκευή 13/08/2021 και ώρες: 9:00 π.μ – 14:00 μ.μ. για όσους επίσης ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή ''.
Και ο Ζαφειράκης :

'' Το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας καλεί τους αθλητές, τους γονείς τους και τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρακαλούμε όλους να συνδράμουν στην στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, με βασικά είδη διατροφής και ρουχισμό.

Η συγκέντρωση των βασικών αγαθών θα διενεργείται στο κτήριο του ΚΑΠΗ Νάουσας (Μητροπόλεως 9, με είσοδο από Σωφρονίου), καθημερινά από τις 07:00  έως τις 15:00  και το Σαββατοκύριακο από τις 09:00 έως και τις 14:00 ''.


No comments