Ο Αχιλλέας μένει στον τόπο του... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αχιλλέας μένει στον τόπο του...



Ο Αχιλλέας Τόσκας, στα 17 του, δείχνει ότι είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και για αυτό ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του σύλλογοι και από το εξωτερικό.

Ωστόσο, για το παιδί που ανήκει στην Προσοτσάνη και θα παίξει ( όπως είχε προαναγγείλει εδώ και 1 μήνα το greekhandball.com ) και για τη σεζόν 2021-2022 στη Δράμα, προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι η ανέφελη ολοκλήρωση του Λυκείου, καθώς, είναι μαθητής της τρίτης τάξης και θα έχει Πανελλήνιες Εξετάσεις το καλοκαίρι του 2022.

Πάνω από όλα υγεία για τον Αχιλλέα, υπομονή,  σύνεση όπως μέχρι τώρα από το παιδί και τους γονείς του, γιατί στον αθλητισμό έχουμε δεί, σε όλα τα σπορ, πάρα πολλά εξαιρετικά ταλέντα να χάνονται... 

Καλορίζικος λοιπόν ! 

Σε ανακοίνωση της, η Δράμα αναφέρει : '' Ο Αχιλλέας Τόσκας αποφάσισε να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά μαζί μας. Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού χάντμπολ και είχε προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η περυσινή του εξάμηνη παρουσία με τις πολύ καλές εμφανίσεις κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Σάκη Βαλαβάνη. Η συνεργασία του BIANCO MONTE Δράμα 1986 και του Α.Ο. Προσοτσάνης τον οποίο ευχαριστούμε, για μια ακόμη φορά, είναι καθοριστική για την εξέλιξη των αθλητών και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη ''. 

Και η δήλωση του Τόσκα : '' Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι γι αυτή την χρονιά στην ομάδα του BIANCO MONTE Δράμα 1986 που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ, δίνοντας μου την ευκαιρία να συμμετέχω σε αγώνες της Handball Premier και να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα σε αυτή την πολύ απαιτητική σεζόν που έρχεται ''.


No comments