'' Μαγεύουν '' οι '' Μάγισσες του Ελβα '' Αθηνά και Αθανασία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μαγεύουν '' οι '' Μάγισσες του Ελβα '' Αθηνά και Αθανασία...

 


Αθηνά Βασιλειάδου και Αθανασία Τσιτλακίδου, Αθανασία Τσιτλακίδου και Αθηνά Βασιλειάδου, απολαμβάνουν ήδη τις πρώτες ημέρες της νέας αθλητικής ζωής τους, στην Τρίτη Κατηγορία Γερμανίας, με την φιλόδοξη Ελμπεχέξεν, τις ''Μάγισσες του Ελβα '', όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας.

Μάλιστα, αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Μέϊσσεν των 30.000 κατοίκων, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την Δρέσδη, στα εδάφη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.   

Αίσθηση προκαλεί η απολύτως επαγγελματική παρουσίαση των 2 αθλητριών από τον σύλλογο τους αλλά και από τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ζητήσαμε υλικό για τις 2 αθλήτριες και το Γραφείο Τύπου της Ελμπεχέξεν μας έστειλε μέσα σε 24 ώρες την φωτογραφία τους και συνέντευξη-παρουσίαση τους.

Τρίτη Κατηγορία ; Με τίποτα...

Η Αθανασία Τσιτλακίδου δήλωσε : '' Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από την υποδοχή μας, τις παροχές που έχουμε, όλη την οργάνωση. Πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους του συλλόγου που μας καλωσόρισαν τόσο θερμά και υπεύθυνα. Θέλω να προσαρμοσθώ όσο γίνεται πιο γρήγορα, να μάθω άμεσα τα Γερμανικά και να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας ''.  

Εκ μέρους του συλλόγου, το μέλος του Δ.Σ. Πολ Ρίνκεβιτς σχολίασε : 

'' Η Αθηνά και η Αθανασία ήθελαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και ταιριάζουν απολύτως με εμάς. Θέλουμε να μείνουν για πολύ καιρό μαζί μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι ήλθαν κοντά μας. Είναι σπουδαίες προσωπικότητες και μεγάλες αθλήτριες και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν ένα ηλιόλουστο, πραγματικά μεγάλο, εφόδιο για την ομάδα μας ''. 

Για την Αθηνά Βασιλειάδου, είναι δεδομένη επίσης η ικανοποίηση της : '' Η αρχή είναι πολύ καλή και ήδη αισθανόμαστε θαυμάσια. Είμαστε υπερήφανες που θα παίξουμε για την Ελμπεχέξεν και ευτυχισμένες που βρισκόμαστε εδώ, σε αυτή την υπέροχη περιοχή για να ζήσουμε και να δουλέψουμε. Είναι μεγάλη η ευκαιρία που έχουμε. Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό της ομάδας μας. Θα ενεργοποιηθώ, επίσης, προπονητικά στην πετυχημένη Ακαδημία της ομάδας και πραγματικά θέλω πολύ να υποστηρίξω τα νέα ταλέντα της και να τα βοηθήσω να εξελιχθούν ''.

Από το τεχνικό τιμ της Ελμπεχέξεν, ο Σόρεν Βένερλουντ είπε : '' Γνωρίζω την Αθηνά Βασιλειάδου εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει δυνατή αλληλοεκτίμηση και πάντα κρατούσαμε επαφή. Οταν την ρώτησα εάν ήταν πρόθυμη να μας ενισχύσει, έδειξε αμέσως ότι της άρεσε πολύ η ιδέα. Και έτσι έγιναν όλα...''.

Βασιλειάδου, Τσιτλακίδου, Χέσσελ και Μύλλερ θα είναι οι 4 πιο έμπειρες αθλήτριες της ομάδας τους, εκείνες στις οποίες θα στηριχθεί. 



No comments