Με σερί ο Δούκας, αγώνας έως την εκπνοή για Αξιούπολη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με σερί ο Δούκας, αγώνας έως την εκπνοή για Αξιούπολη...










Τρία στα τρία στην πρώτη φάση των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, για τον Δούκα που κατέβαλε και τον αξιόμαχο Αλέξανδρο Αξιούπολης, με 31-26.

Ο, σταθερός και εύλογα φιλόδοξος και σε αυτή τη διοργάνωση, Δούκας περνά ως πρώτος από τον Ομιλο του διεκδικώντας όχι μόνο μετάλλιο αλλά την πρωτιά ενώ η ομάδα της Αξιούπολης επιστρέφει στη βάση της, έχοντας αποκλεισθεί με τρείς ήττες σε ισάριθμα ματς, όμως, έχοντας ως παρακαταθήκη τα εύσημα για την διαρκή αγωνιστικότητα της, όπως και για την οργάνωση της.

Στην βαθμολογία του Α΄ Ομίλου, ο Δούκας έχει 6 βαθμούς, ο Διομήδης 4, η ΑΕΚ 2 και η Αξιούπολη 0.

Ο Αλέξανδρος παρουσίασε τρείς διαφορετικές εμφανίσεις ( μπλέ άσπρη με τον Διομήδη, κόκκινη μαύρη με την ΑΕΚ, πορτοκαλί μαύρη με τον Δούκα ), αλλά, κανένα χρώμα δεν αποδείχθηκε γούρικο για τους φερέλπιδες Μακεδόνες που συνολικά, ωστόσο, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον καλό αγώνα τους, καθώς, μέσα και έξω από τις γραμμές δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και παλεύουν έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως έγινε και σήμερα όταν σκόραραν στο 59.56'' αν και όλα είχαν κριθεί.

Τα πεντάλεπτα : 4-1, 6-5, 10-7, 12-9, 15-10, 15-11 ( ημίχρονο ), 17-14, 21-18, 25-20, 27-21, 29-23, 31-26.

Διαιτητές :  Μπράμου-Καρυδάκης.

ΔΟΥΚΑΣ ( Τσαβδαρίδης ) : Δερμάνης 1, Βασιλείου  4, Χατσατουριάν 5, Μπατής 8, Κολεζάκης 4, Παναγιώτου, Αλευρίδης , Παπαδόπουλος 2 , Βαλκάνας 3 , Βλαχάκης 3, Καρακεχαγιάς, Χαριτωνίδης 1, Μπάρκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ( Παπαρήγας ) : Τουλκερίδης 5, Ε.Κουρούπης 4, Τσορλίνης 2, Καραγιάννης 2, Ξανθόπουλος 2, Κέφαλος 4, Γουβιανάκης 3, Παλαμούρας , Παπαρίδης 1, Καρακασίδης, Μόγας 2, Θ. Θεοχαρίδης , Δ.Θεοχαρίδης 1, Ιωαννίδης, Δ.Κουρούπης, Μέλλιος.



No comments