Παπάζογλου στο greekhandball.com : '' Δώσαμε όλοι τα πάντα, το θέλαμε πολύ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπάζογλου στο greekhandball.com : '' Δώσαμε όλοι τα πάντα, το θέλαμε πολύ ! ''

 


Ο Θανάσης Παπάζογλου πέτυχε 5 γκολ, ορισμένα μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, απέναντι στην Β.Μακεδονία και ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της Εθνικής Εφήβων στην μεγάλη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 19χρονος αθλητής δήλωσε, μέσα από τα αποδυτήρια, περιχαρής για την επιτυχία αλλά και πάντα ψύχραιμος και μετρημένος και με την έγνοια στο σύνολο, στο '' εμείς '' και όχι στο '' εγώ '' ( λογική που διακρίνει ΟΛΑ τα παιδιά της Εθνικής μας ....), στο greekhandball.com :

'' Θέλαμε πολύ την νίκη ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις πρόκρισης στους 4 της διοργάνωσης. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας μέχρι το τέλος και αυτό μας βοήθησε. Πήραμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, με την βοήθεια του Ασλή που μας κράτησε με τις επεμβάσεις του και στην επανάληψη διαχειρισθήκαμε την κατάσταση, όταν η αντίπαλος μας, πλησίασε μειώνοντας στα 2 γκολ την διαφορά. Βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε. Ολη η ομάδα βοήθησε, όλοι δώσαμε τα πάντα...Με θέληση και δύναμη...Μείναμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και πλέον περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα της Πολωνίας με την Β.Μακεδονία ''.

Ρωτήσαμε τον Θανάση, τι άλλαξε σε σχέση με το ματς με την Πολωνία, στην απόδοση της Εθνικής μας και με ωριμότητα μας απάντησε : '' Η θέληση ήταν η ίδια...Το θέλαμε με όλες τις δυνάμεις μας, με το 100%...Ομως, επηρεασθήκαμε ίσως από το άγχος ενώ όταν ξέφυγε στο σκορ η Πολωνία, χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ολα αυτά διορθώθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι και πήραμε αυτό που κυνηγήσαμε με την ψυχή μας και πιστεύω ότι αξίζαμε...''. 

No comments