Τα παιδιά νίκησαν τους εαυτούς τους, την πίκρα και την Γεωργία και συνεχίζουν ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα παιδιά νίκησαν τους εαυτούς τους, την πίκρα και την Γεωργία και συνεχίζουν !

 


Η Ελλάδα νίκησε με 32-25 την Γεωργία και θα παίξει την Κυριακή στις 2 μ.μ. στα Σκόπια με την Ουκρανία, για τις θέσεις 5-6 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Β΄Κατηγορίας.

Η Εθνική μας κατέβαλε τον αντίπαλο της, αλλά, κυρίως, την απογοήτευση και παρά την εξαιρετική απόδοση του γκολκίπερ Γκοργκοτσιάνι και το μειονέκτημα που προκάλεσαν οι 10 δίλεπτες ( 7 για την Γεωργία ) από τις οποίες ήλθαν στο 47΄ και στο 51΄οι κόκκινες σε Παπάζογλου και Αναστασίου, η νίκη ήλθε δίκαια καθώς η ανωτερότητα ήταν εμφανής στα κρίσιμα σημεία.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, έγιναν αρκετά σφάλματα, ωστόσο, οι διεθνείς μας κατάφεραν και νίκησαν τα αρνητικά συναισθήματα και την πίκρα και διαχειρίσθηκαν με ψυχραιμία τις στιγμές, αν και ήταν φανερό ότι ο αποκλεισμός από την τετράδα είχε αδειάσει τις ψυχές τους, γεγονός εύλογο για παιδιά..

Είχαν φιλότιμο και αγωνιστικότητα και πάλεψαν για την νίκη. 

Ο πλέϊ μέϊκερ Πατασούρι, πέτυχε 7 γκολ, αλλά, κυρίως με πέναλτυ και περιορίσθηκε αισθητά αν και θα είναι από τους κορυφαίους σκόρερς στη διοργάνωσης.

Παρακαταθήκη για την Ελλάδα η βοήθεια που πήρε από παιδιά τα οποία δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα ματς ( κυρίως από τον Γερουλάνο αλλά και από τον Βασιλείου ) ενώ στο σκοράρισμα οι 5 παίκτες που σηκώνουν σε αυτή τη διοργάνωση το βάρος της επαφής με τα αντίπαλα δίχτυα ( Κοτσιώνης, Αναστασίου, Παπάζογλου, Παγιάτης, Τζωρτζίνης ) μοιράσθηκαν τα 25 από τα 32 γκολ της Εθνικής μας.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα, κατά τους διοργανωτές, ο Αναστασίου.

Τα πεντάλεπτα :  2-2, 6-2, 8-6, 10-9, 13-12, 16-13 ( ημίχρονο ) 20-13, 22-16, 24-19, 27-22, 29-24, 32-25. 
Διαιτητές : Μεθόντια Ιλιέσκι-Μιχαϊλο Ιλιέσκι ( Β.Μακεδονία )

ΕΛΛΑΔΑ :  Ασλής, Στεφανίτσης, Σίνα 2, Γιορανίδης 1, Παγιάτης 4, Παπάζογλου 5, Τζωρτζίνης 4, Κοτσιώνης 4, Αλεξανδρίδης 1, Γερουλάνος 2, Κυριακίδης 2, Βασιλείου 2, Αναγνωστόπουλος, Αναστασίου 4, Παπαγιάννης 1, Μπαμπατζανίδης.

ΓΕΩΡΓΙΑ : Πατασούρι 7, Νταρσάνια, Γκρισικασβίλι, Ουτμελίτζε, Αντάμια 1, Αρεσίντζε, Σβάνια 5, Νατσιλασβίλι 5, Γκοργκοτσιάνι, Απριντονίντζε 6, Αλιέβι, Λαντσάβα, Κελισουπάλι 1, Κοχρεϊτζε.




No comments