Ο «Mr. Πασπαρτού » συνεχίζει με τον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο «Mr. Πασπαρτού » συνεχίζει με τον Φαίακα


Την ανανέωση συνεργασίας του Φαίακα με τον Θανάση Νάστου, ανακοίνωσε ο σύλλογος της Κέρκυρας.

Ο αθλητής είναι στον Φαίακα για  15 συνεχόμενα έτη  και χαρακτηρίζεται ως  '' πολυεργαλείο '' για την ομάδα, καθώς  κάθε σεζόν παίζει σε οποία θέση τον χρειάζεται και υπάρχει ανάγκη.

Γεννημένος το 1998 ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών. Το 2013 είναι η πρώτη χρονιά που συμμετείχε με την ανδρική ομάδα και το 2016 βοηθάει ώστε να ανεβεί από την Β΄ Εθνική στην Α2 και το 2019 είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές ώστε να πετύχει ο Φαίακας το πολυπόθητο όνειρο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Δηλώσεις Θανάση Νάστου :

'' Άλλη μια χρονιά στο νησί, άλλη μια χρονιά σπίτι μου , στην οικογένειά μου..!! 

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής την ομάδας ,αυτής της όμορφης παρέας και θα βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των στόχων της.

Είμαι πολύ τυχερός που θα έχω δίπλα μου παλιούς συμπαίκτες που έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί ,αλλά και μεγάλους αθλητές του αθλήματος που θα έχω την τιμή να τους γνωρίσω φέτος.! 

Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σπύρο Περούλη καθώς και τον προπονητή μου αυτή τη χρονιά τον Κωνσταντίνο Μιχαλάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτή την χρονιά καθώς και για τις ευκαιρίες που μου έδωσαν.

Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος εύχομαι να δούμε ξανά σύντομα όλα τα γήπεδα γεμάτα με κόσμο κάτι που μας έλειψε πολύ τα δύο αυτά δύσκολα χρόνια με την πανδημία..!! 

Υγεία πάνω από όλα σε όλους και πολλά χαμόγελα….!!! ''.

No comments