Ο Άρσιτς ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με μεγάλη εμφάνιση και πηγαίνει Ισραήλ - Όσα δήλωσε στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Άρσιτς ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με μεγάλη εμφάνιση και πηγαίνει Ισραήλ - Όσα δήλωσε στο greekhandball.com

To τελευταίο παιχνίδι του με την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν το σημερινό, κόντρα στην ΑΕΚ, για τον Ιγκόρ Άρσιτς, ο οποίος αποχωρεί από τον Δικέφαλο του Βορρά έχοντας κάνει εξαιρετική εμφάνιση, με καθοριστικές αποκρούσεις (σύνολο 16 επεμβάσεις), αν και αυτές δεν στάθηκαν αρκετές, ώστε οι Θεσσαλονικείς να οδηγήσουν την σειρά των τελικών σε τρίτο παιχνίδι.

Ο 32χρονος Σέρβος γκολκίπερ, ο οποίος, όπως είχε γνωστοποιήσει το greekhandball.com (δείτε εδώ), οδεύει προς την Χάποελ Άσντοντ, ομάδα του Ισραήλ, με την οποία έχει συμφωνήσει, ανέφερε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να συγχαρώ κάθε παίκτη, τεχνικά επιτελεία, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ, καθώς επίσης και κάθε ομάδας, που συμμετείχε στο Πρωτάθλημα αυτής της σεζόν και κατέβαλε απίστευτη προσπάθεια. Ήταν μια δύσκολη και μακρά αγωνιστική περίοδος, κυρίως για εκείνους που τραυματίστηκαν. Τούς εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό. 

Σήμερα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες. Τόσο εμείς, όσο και η ΑΕΚ, είχαμε απουσίες, κάποιες πρόσφατες και άλλες μακροχρόνιες. Συγκεντρώσαμε όση ενέργεια είχε ο καθένας από εμάς, που ήταν ικανός να αγωνιστεί, και προσπαθήσαμε να πιέσουμε, ώστε να οδηγηθεί η σειρά των τελικών σε τρίτο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν τα καταφέραμε. Ήταν εξαιρετική η προσπάθειά μας, αλλά δυστυχώς όχι αρκετή. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και καλή τύχη στον ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια».

No comments