Η δήλωση του Προέδρου του Φιλίππου, Γιώργου Φύκατα, που έκανε τις απονομές στους Πρωταθλητές Ελλάδας ανδρών και γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η δήλωση του Προέδρου του Φιλίππου, Γιώργου Φύκατα, που έκανε τις απονομές στους Πρωταθλητές Ελλάδας ανδρών και γυναικών



Ο Πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Φύκατας, κλήθηκε να κάνει τις απονομές στους Πρωταθλητές Ελλάδας χάντμπολ στους άνδρες και στις γυναίκες. Με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΟΧΕ, παρέδωσε το Κύπελλο του Πρωταθλητή στην αρχηγό του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ, καθώς και στον αρχηγό του αντρικού τμήματος της ΑΕΚ, για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων της σεζόν 2020-21.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του Φιλίππου που εκπρόσωπός της παραδίδει τα Κύπελλα σε πρωταθλήτριες ομάδες. Πολλά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ και στην αντρική ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων. 

Αξίζουν, όμως, πολλά συγχαρητήρια και στις φιναλίστ ομάδες της Βέροιας 2017 στις γυναίκες και στον ΠΑΟΚ στους άντρες, που πάλεψαν για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στην ομάδα των γυναικών της Βέροιας 2017 που παρά την τραγική απώλεια του φίλου μου και Προέδρου της ομάδας, Γιάννη Χασιώτη, λίγες μόνο ημέρες πριν από τους τελικούς του Πρωταθλήματος, συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και διεκδίκησαν τον τίτλο! 

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και όσες ομάδες των πρωταθλημάτων ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέσα σ' αυτές τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας, μπαίνοντας σε μεγάλα έξοδα μετακινήσεων και διατήρησης των ομάδων τους σε αγωνιστικό επίπεδο παρά την έλλειψη αγωνιστικών κινήτρων, ειδικά για τις ομάδες που δεν συμμετείχαν στα πλέι οφ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζει να δώσουμε και στην ΟΧΕ. Η Ομοσπονδία, μέσα στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, κατάφερε να υλοποιήσει και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τα πρωταθλήματα, εφαρμόζοντας το σύστημα με τους ομίλους, τηρώντας κατά γράμμα τους κανονισμούς και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Συγχαρητήρια για την επιτυχή και εξαιρετική δουλειά».

No comments