'' Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε...''

 


Στον απολογισμό της παρουσίας της ομάδας Νεανίδων του συλλόγου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθη στην Κοζάνη , προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Προσοτσάνης, με μία ρεαλιστική όσο και αξιοπρεπέστατη προσέγγιση : 

'' Η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση πίσω από Πανόραμα, Καματερό, Εθνικό Κοζάνης. Οι  πολλές απουσίες ( η βάση της ομάδας αποτελούνταν από Κορασίδες ), οι τραυματισμοί  και  η κόπωση ( 3 δυνατά παιχνίδια σε 23 ώρες ) ήταν οι ανασταλτικοί παράγοντες για κάτι καλύτερο που χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Ευχαριστούμε θερμά τις αθλήτριες που πήραν μέρος στη διοργάνωση για την προσπάθειά τους και ευχόμαστε στην Ιωάννα Κυριακίδου, την άτυχη αθλήτρια μας ( τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί ) περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη δράση.

Να αναφέρουμε ότι η Βαϊα Αμβροσιάδου από την ομάδα μας συγκαταλέχθηκε στην καλύτερη 7αδα της διοργάνωσης ως καλύτερο δεξί ίντερ.

Η επί σειρά ετών συνεχή παρουσία σε τελικές φάσεις,  με επιτυχίες, επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Το πρόσημο της συμμετοχής στη διοργάνωση κρίνεται θετικό. Μπορεί να μην καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο όπως συνέβαινε συνήθως τις προηγούμενες  φορές αλλά κάναμε κάτι εξίσου σημαντικό . Επενδύσαμε στο μέλλον ετοιμάζοντας την καινούρια γενιά η οποία θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Η μεγάλη δύναμη του συλλόγου , μη έχοντας τη δυνατότητα βοήθειας από ξένες αθλήτριες και ξένους αθλητές, είναι η παραγωγή αθλητριών και αθλητών. Ετσι λειτουργούμε όλα τα χρόνια της ύπαρξης μας.

Με αυτό τον τρόπο δώσαμε τη δυνατότητα διάκρισης σε αρκετούς αθλητές μας να αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους, σε Εθνικές ομάδες και να διακρίνονται.

Αυτό λοιπόν ξέρουμε να κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Μια χρονιά ιδιαίτερη με διακοπές  και ξεκινήματα των προπονήσεων και των αγώνων, στέρησε τη δυνατότητα στους αθλητές μας να είναι έτοιμοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.  

Ήταν η χρόνια όπου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συμμετείχαμε στο Πρωτάθλημα της Α1 στις Γυναίκες  και Α2 στους Άνδρες. Επίτευγμα απίστευτο για τα δεδομένα μιας κωμόπολης όπως η Προσοτσάνη. Στις ίδιες κατηγορίες θα αγωνιζόμαστε και την επόμενη σεζόν ''.


No comments