Η μεγάλη επιστροφή στους Φαίακες για τον Αγγελο Τσίλη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η μεγάλη επιστροφή στους Φαίακες για τον Αγγελο Τσίλη !

 


Την φανέλα με το καραβάκι θα φορέσει ο Άγγελος Τσίλης, ο οποίος συμφώνησε με τον Φαίακα ( στη φωτο ο Τσίλης μαζί με τον Πρόεδρο του Φαίακα Σπύρο Περούλη ).

Ο Κερκυραίος αθλητής με διεθνείς συμμετοχές, επιστρέφει στη γενέτειρά του και στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του χαντμπολικά βήματα.

Ο Άγγελος, έχοντας πρωταγωνιστήσει τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, έδωσε τα χέρια με τη Διοίκηση του κερκυραϊκού σωματείου και αναμένεται να ενθουσιάσει το φίλαθλο κοινό του νησιού.

 

Who is who

Ο Άγγελος Τσίλης είναι γεννημένος 6 Νοεμβρίου του 1992, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε την χαντμπολική του πορεία από το Φαίακα στον οποίον αγωνίστηκε έως το 2010.

Το 2010 σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έμεινε έως το 2018, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος (2015) και τρία κύπελλα (2012, 2015, 2017).

Το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό στον οποίον υπέγραψε συμβόλαιο μονοετής διάρκειας.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο τη σεζόν 2018-19, ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον ανέδειξαν στην καλύτερη 7αδα του πρωταθλήματος.

Η σημαντική αγωνιστική του πορεία με τους "ερυθρόλευκους" έφερε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Τσίλης είναι εν ενεργείας διεθνής με την Εθνική Ελλάδος ανδρών.

 

Δηλώσεις Αγγέλου Τσίλη :

'' Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από 12 χρόνια στην γενέτειρα ομάδα μου και θα φορέσω ξανά το καραβάκι στο στήθος…!!!

Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο με παλιούς και νέους συμπαίκτες καθώς και να παίξω μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό κοινό…!!!

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και το ΔΣ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή και μου εξέφρασαν  ποσό πολύ θέλουν να επιστρέψω στο νησί.

Εύχομαι καλή δύναμη , καλή επιτυχία στην ομάδα μας ,να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία και σύντομα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.Υγεία σε όλο τον κόσμο….!!! ''.



No comments