Ο απολογισμός της σεζόν από τους... τρεμπλούχους Νικολαΐδη, Λέμος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο απολογισμός της σεζόν από τους... τρεμπλούχους Νικολαΐδη, Λέμος



Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης και ο συμπαίκτης του, Πατρίκ Λέμος, έκαναν, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Facebook, τον απολογισμό της σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

O Nικολαΐδης έγραψε: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις και συναισθήματα. Το τέλος μιας χρoνιάς αρκετά  δύσκολης, ιδιαίτερης και πολύ ιστορικής. Αυτό που μένει, όμως, είναι πολύ γλυκό, για να συγκριθεί με τα υπόλοιπα. Εξάλλου ΑΕΚ στα εύκολα ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα. Η ιστορία γράφει και εμείς οφείλουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα να την κάνουμε όλο και πιο γλυκιά. Όνειρο κάθε αθλητή που γίνεται πραγματικότητα. Σ' ευχαριστώ για αυτά που μού έμαθες, γι' αυτά που έχω ζήσει μαζί σου και πάνω απ' όλα σ' ευχαριστώ που μού χαρίζεις στιγμές όπως αυτές. 

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους! Μπράβο σε όλο το ιατρικό team, σε πολλούς ακόμα που αγαπούν  την ομάδα αλλά και στους "αφανείς ήρωες" που είναι δίπλα στην ομάδα και με την δική τους πινελιά βοηθούν από οποιοδήποτε πόστο στην πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αλλά και του αθλητισμού στην κανονικότητα».

Από την άλλη, ο Λέμος σημείωσε: «Επιτέλους φτάσαμε στο τέλος μιας ακόμα σεζόν, 12 μήνες πέρασαν από την αρχή της σεζόν, αλλά τελικά άξιζε όλη η προσπάθεια και οι προπονήσεις. Τρεις διοργανώσεις, τρία τρόπαια, μια σπουδαία σεζόν για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους της ομάδας για όλη αυτή τη στήριξη που είχαμε. Ελπίζω να σας γνωρίσω όλους κάποια μέρα. Ευχαριστούμε την original 21 που πάντα μας υποστήριζε, τον Πρόεδρο, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

No comments