Μαγυάρικα βιολιά με άξιες ελληνικές σφυρίχτρες ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαγυάρικα βιολιά με άξιες ελληνικές σφυρίχτρες !

 


Ιδανικό φινάλε για τις Ιωάννα Παπαματθαίου και Ιωάννα Χρηστίδη, σε μία εξαιρετική σεζόν για τις άξιες εκπροσώπους της ελληνικής διαιτησίας, καθώς, έκλεισαν την αγωνιστική περίοδο διευθύνοντας τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων ( Κ-19 ) στο Τσέλιε της Σλοβενίας.

Η Ουγγαρία, που είχε πάρει το 2019 το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-17, με την ίδια φουρνιά αθλητριών, πήρε και πάλι την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό την Ρωσία με 31-22.

Επτά νίκες σε ισάριθμα ματς στην τελική φάση της διοργάνωσης για την Ουγγαρία, που είχε μάλιστα 3 αθλήτριες της στην ιδανική επτάδα !  

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Γαλλία που επικράτησε 30-29 της Σουηδίας.

Οι Παπαματθαίου-Χρηστίδη σφύριξαν πρωτύτερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, όπως και στο Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών και εύλογα σημειώνουν : 

'' Μόνο υπερήφανες  μπορούμε να είμαστε που καταφέραμε να έχουμε αυτή την ανοδική πορεία και να είμαστε μέρος αυτών των τόσο σημαντικών γεγονότων. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν και αυτή τη χρονιά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε την πορεία αυτή !! ''.

No comments