Παραίτηση Βιολιτζή '' για λόγους ευθιξίας και διαφορετικής, πια, αντίληψης '' ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραίτηση Βιολιτζή '' για λόγους ευθιξίας και διαφορετικής, πια, αντίληψης '' !

 


Επικαλούμενος λόγους προσωπικής ευθιξίας και διαφορετικής, πια, αντίληψης στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που άπτονται στη λειτουργία της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής παραιτήθηκε από την Προεδρία της συγκεκριμένης Επιτροπής.

Αναγγέλοντας την απόφαση του, ο κ. Βιολιτζής παραδέχθηκε ότι βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση φθάνοντας σε αυτή την επιλογή ενώ στην ίδια επιστολή παραίτησης, που απεστάλη με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ΟΧΕ, με προσωπικό αποδέκτη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Γκαντή, στον οποίο απευθύνεται ονομαστικά, ευχαριστεί όλα τα μέλη της Επιτροπής, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, τον Αντιπρόεδρο της ΕΟΕ και το γραφείο τύπου της ΟΧΕ για τη συνεργασία που είχε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης.

Ζήτημα παραίτησης του κ. Βιολιτζή και από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ δεν τίθεται ( τουλάχιστον όχι επί του παρόντος...), καθώς, άλλωστε ο ίδιος υπογράφει την επιστολή του ως μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ.

Μένει, πλέον, να γίνει γνωστή η θέση της ΟΧΕ επί του θέματος, ως επίσης και η τύχη της θέσης του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης, που έμεινε κενή μετά από εξαιρετικά βραχύβιο διάστημα καθώς είναι πρόσφατη η συγκρότηση των Επιτροπών της Ομοσπονδίας. 

No comments