Ταρινίδης : '' Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ταρινίδης : '' Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία...''


Σε δηλώσεις που έκανε στον Σίμο Ζλατίνη, ο νέος προπονητής του Αερωπού Αλέξανδρος Ταρινίδης, παραδέχθηκε ότι είναι μία πρόκληση για τον ίδιο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Εδεσσας ενώ αναφερόμενος στη νέα σεζόν, επεσήμανε : 

'' Ο προγραμματισμός για φέτος, είναι για μία καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς προβλήματα όπως πέρσι, ωστόσο είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να σχεδιάσουμε και την αγωνιστική περίοδο που θα έχει προβλήματα λόγω covid. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είμαστε μπροστά στο άγνωστο. Προσωπικά, μου αρέσει η δουλειά και η προπόνηση και θεωρώ ότι όποιος δουλεύει και παλεύει για να γίνεται καλύτερος, αργά ή γρήγορα ο αθλητισμός έχει δείξει ότι τον ανταμείβει. Προτιμώ να δουλεύω σε συνθήκες αγώνα και όλη η προπόνηση να έχει υψηλούς ρυθμούς και ένταση ''.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι διαδέχεται τον Γιάννη Πηλαλίδη, υποστήριξε : 

'' Ο Γιάννης είναι ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και το έργο του, εδώ και 8 χρόνια που βρίσκεται στην Έδεσσα, δείχνει την αξία του και σαν προπονητή αλλά και σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να δυναμώσω και να αυξήσω τις βάσεις που έχουν μπει, με όλες μου τις δυνάμεις. Σίγουρα η δουλειά του προπονητή είναι να έχει συνεχώς απαιτήσεις από την διοίκηση για την υλοποίηση των πλάνων του, αλλά και για να υπάρχει η αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα. Ο προπονητής πρέπει να έχει απαιτήσεις και από τους παίκτες για το αγωνιστικό κομμάτι. Όταν το πετύχεις τότε δικαιώνεις και ευχαριστείς την διοίκηση. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η εικόνα της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο είναι βέβαιο ότι θα φέρει και άλλο κόσμο δίπλα της ''.

 Στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αερωπού.



No comments