Συνεχίζουν στον Φαίακα οι '' τρείς σωματοφύλακες '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζουν στον Φαίακα οι '' τρείς σωματοφύλακες ''



Εάν ...ξεπεράσουμε το...υστερόγραφο στην ανακοίνωση του Φαίακα Κέρκυρας, πράγματι, η ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τους Κυριακίδη ( 39 ετών ), Καραμανλή ( 36 ετών ) και Κορακιανίτη ( 34 ετών ) είναι ουσιαστική, σημειολογική αλλά εντέλει και υψηλού συμβολισμού.

Οι '' τρείς σωματοφύλακες '', τα '' τρία Κάπα'' συνεχίζουν στην ομάδα της ψυχής και της τρέλας τους...  Υπόκλιση, λοιπόν, στους  '' παππούδες '' :  

 '' Σαν το παλιό καλό κρασί δεν έχει…!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως για μια ακόμα χρόνια οι αθλητές Ανέστης Κυριακίδης, Φάνης Καραμανλής και Μπάμπης Κορακιανίτης θα αγωνίζονται με το καραβάκι στο στήθος .

Πρόκειται για 3 αθλητές που σχεδόν ποτέ δεν έφυγαν από την ομάδα με εξαίρεση τον Φάνη Καραμανλή που έλειψε από το Φαίακα την περίοδο 2002-2004 για να αγωνιστεί στη Χ.Α.Ν.Θ και να κερδίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων, καθώς και τον Ανέστη Κυριακίδη που έλειψε τη σεζόν  2018-2019 προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Κερκυραϊκού.

Ο Ανέστης  αγωνίζεται στην ομάδα μας από το 1994 και μετράει 25 χρόνια στο σύλλογο μας.Ο Μπάμπης αγωνίζεται στην ομάδα μας από το 1995 και μετράει 25 συνεχόμενα έτη παρουσίας ,με μόνιμο πρωταγωνιστικό ρόλο.Ο Φάνης  αγωνίζεται στην ομάδα από το 1995 και μετράει 25 χρόνια στο σύλλογο .

Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια αυτούς τους 3 σπουδαίους αθλητές ,που αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα ,στις χαρές και στις λύπες…!!!

Υ.Γ Καλή συνέχεια παππούδες μας…..!!!! ''.

No comments