Η φιλόξενη Δράμα ετοιμάζεται για την γιορτή των Εφήβων και φέρνει υψηλούς καλεσμένους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η φιλόξενη Δράμα ετοιμάζεται για την γιορτή των Εφήβων και φέρνει υψηλούς καλεσμένους

 


Η Δράμα προετοιμάζεται με ενθουσιασμό για το FINAL 8 Εφήβων που θα φιλοξενήσει.

Την διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων BIANCO MONTE CUP ανέλαβε ο BIANCO  MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 από κοινού με την Ο.Χ.Ε. 

Η διοργάνωση θα γίνει 15-18/7/2021 και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα δύο γήπεδα της Δράμας Α.Π.Κ.ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ και ΔΗ.Γ.Α. 

Συμμετέχουν  οι: ΠΑΟΚ,  ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΡΑΜΑ, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΧΑΝΘ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ και μια εκ των ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται και στα δύο γήπεδα το πρωί 10:00 και 12:00 και το απόγευμα 19:00 και 21:00. 

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Δράμας και η ΕΣΧΑΜΑΘ. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming πολλά από αυτά θα μεταδώσει  απευθείας το STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Την δράση θα υποστηρίξουν 40 εθελοντές .  

Στις 19/7/2021 αμέσως μετά την Τελική Φάση U19 στην Δράμα θα πάει για 5η συνεχόμενη χρονιά η SCM CRAIOVA με 25μελή αποστολή όπου για 10 ημέρες θα κάνει προπονήσεις και αγώνες συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία με τον Δραμινό σύλλογο που θα μεταβεί στην Ρουμανία 2-6 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι η ρουμανική ομάδα είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού τροπαίου το 2019. Παράλληλα θα γίνει και ημερίδα προπονητών.

Στις 30/8/2021 μέχρι 6/9/2021 θα πάνε στην Δράμα για 7 ημέρες 2 αναπτυξιακά τμήματα (αγόρια-κορίτσια ) της SCM CRAIOVA όπου θα συμμετάσχουν σε Διεθνές τουρνουά που διοργανώνουν οι Δραμινοί ενώ έχουν προσκληθεί και ομάδες από την Κύπρο και την Βουλγαρία.

 Στόχος των Δραμινών είναι να εξελιχθεί σε τετραεθνές.


No comments