Τρεμπλ ή τρίτος τελικός μετά από το αυριανό (06/07), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρεμπλ ή τρίτος τελικός μετά από το αυριανό (06/07), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να πανηγυρίσει αύριο (06/07) το τρεμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού χάντμπολ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να οδηγήσει την σειρά των τελικών της Handball Premier σε τρίτο παιχνίδι. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, λοιπόν, θα αναμετρηθούν (16:30, ΕΡΤ3) ξανά, αυτή την φορά στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα, στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση έχει προβάδισμα τίτλου, καθώς χθες (04/07) επικράτησε (36-27) του Δικεφάλου του Βορρά, στο ΟΑΚΑ και δεδομένου ότι απαιτούνται δύο νίκες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η αθηναϊκή ομάδα χρειάζεται να επικρατήσει μία ακόμα φορά.

Εκτός πλάνου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάνου Γούσιου, βρίσκεται ο ανέτοιμος, Παλάσκας, καθώς επίσης και ο Παπαβασίλης, που τραυματίστηκε χθες στην μύτη. Επιπλέον, αμφίβολοι είναι οι Στογιάνοβιτς (ανέτοιμος), Τσαναξίδης (θλάση ή τράβηγμα στον δικέφαλο / αύριο θα εξεταστεί).

Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί στην αναμέτρηση δίχως τον τραυματία, Λέμος και τους ανέτοιμους, Ουγκάλντε, Πλάθα, Φλορίδο. Εκτός αποστολής έμειναν, ακόμα, οι νεαροί Μπαμπατζανίδης, Αθανασάκος. 

Ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων, Παναγιώτης Νικολαΐδης δήλωσε στο aek.gr: «Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά και ίσως την πιο περίεργη, είμαι πολύ περήφανος για τα όσο ήδη έχουμε καταφέρει, για τα δύο σπουδαία Κύπελλα, Ευρώπης και Ελλάδος. Αύριο παίζουμε το δεύτερο στην σειρά παιχνίδι των τελικών, στην Θεσσαλονίκη και θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι κατάλληλα να εμφανιστούμε στο αυριανό παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει κούραση και από την περίοδο των αγώνων, αλλά και γενικά από όλη την χρονιά και για τις δύο ομάδες, ερχόμενοι και οι δύο από αγώνες και από διακοπή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Είμαστε έτοιμοι, όμως, να αντιμετωπίσουμε και στο αυριανό παιχνίδι τον ΠΑΟΚ και να μπορέσουμε να κάνουμε το ιστορικό τρεμπλ κάτι το οποίο είναι ένα τρομερό κίνητρο και για εμάς, αλλά και για τον Σύλλογο. Θέλουμε να κλείσει ένας κύκλος πολύ δύσκολος και διαφορετικός από άλλες χρονιές. Φέτος ήταν δύσκολο για πολλούς λόγους, καθώς αγωνιζόμασταν και χωρίς τον κόσμο μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο κόσμος που έχει έρθει στο πλευρό μας σε κάθε δύσκολη, αλλά και εύκολη στιγμή από το χρόνου θα γεμίζει τα γήπεδα και τις καρδιές μας. Θέλουμε το τρεμπλ και πάμε να το διεκδικήσουμε».

No comments