Η Macron ο νέος χορηγός ιματισμού της Εθνικής Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Macron ο νέος χορηγός ιματισμού της Εθνικής Γυναικών

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Macron, η οποία είναι ο νέος χορηγός ιματισμού της Εθνικής Γυναικών.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία αθλητικής ένδυσης Macron, η οποία αναλαμβάνει χορηγός ιματισμού της Εθνικής Γυναικών.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα αρχίσει άμεσα από τα προκριματικά του EURO 2022 που θα διεξαχθούν στη Βέροια το διάστημα 4-6 Ιουνίου 2021.

Η εταιρία Macron δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού ρουχισμού από το 1971, με έδρα την Μπολόνια της Ιταλίας. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό brand και χρόνο με τον χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερη. Το Macron Store Athens, που έχει έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής, ξεκίνησε το 2017 και από τότε πορεύεται δυναμικά στο χώρο του αθλητισμού. Ενδεικτικά μερικές από τις συνεργασίες μας είναι: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΠΑΕ Αιγάλεω, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, Φοίνικας Σύρου Volley, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Βριλήσσια Χάντμπολ και πολλοί άλλοι.

«Στη συνέχεια όλων αυτών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και να πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια των Eθνικών oμάδων για το καλύτερο», υπογράμμισε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Macron Store Athens Γιάννης Παπαδόπουλος

Η ΟΧΕ ευχαριστεί την εταιρία Macron για την στήριξη της στο άθλημα και τον κ. Παπαδόπουλο για την συνεργασία».

No comments