Στην Ισπανία η Βάσια Γκάτζιου, ξανάσμιξαν τα αηδόνια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ισπανία η Βάσια Γκάτζιου, ξανάσμιξαν τα αηδόνια !

 


Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα της, από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Βάσια Γκάτζιου που συμφώνησε σε όλα για τη μεταγραφή της στην Ροκάσα Γκραν Κανάρια, όπου ήδη αγωνίζεται η Αγνή Ζυγούρα, συντοπίτισα και φίλη της από την Καστοριά, αλλά και συμπαίκτρια της για 10  χρόνια ( 8 στην Καστοριά και 2 στον ΠΑΟΚ ) σε επίπεδο συλλόγων και φυσικά και στις Εθνικές ομάδες.

Η μετακίνηση της Γκάτζιου γίνεται με συμφωνία για 1 χρόνο, με τους Ισπανούς να προβάλλουν ήδη ως σημαντική μεταγραφική επιτυχία αυτή την επιλογή της Ροκάσα Γκραν Κανάρια, που αιφνιδίασε στο άνοιγμα των κινήσεων για την ενίσχυση της με νέες προσθήκες στο ρόστερ της. 

Η 24χρονη Βάσια, που είναι στη διαδικασία της πρακτικής της για την ολοκλήρωση  των πανεπιστημιακών σπουδών της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ( με κατεύθυνση στα τουριστικά ), κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίζεται φέτος για 4η σεζόν, φιλοδοξώντας να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο Πρωταθλήματος σε αυτή την αγωνιστική περίοδο, θα πάει στα Κανάρια Νησιά για την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουλίου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο greekhandball.com , η Βάσια Γκάτζιου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ  και δήλωσε : '' Είμαι πολύ χαρούμενη για το επόμενο βήμα στην πορεία μου στο χάντμπολ, το οποίο άλλωστε ήθελα, το σκεπτόμουν. Μέσα από πολλή δουλειά αυτά τα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου είχα την χαρά να συνεργασθώ με εξαιρετικούς ανθρώπους, κατάφερα να βελτιωθώ και να φθάσω σε ένα επίπεδο, που πιστεύω ότι μου επιτρέπει να ανταπεξέλθω στο εξωτερικό. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα και είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχω εκεί την Αγνή ( Ζυγούρα ),  έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω πορευθεί  μαζί, ήδη, 10 χρόνια στην αθλητική διαδρομή μου και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Θα είναι μία χρονιά γεμάτη καινούριες εμπειρίες. Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε πολλά και είμαι ευγνώμων που έγινα μέλος της μεγάλης οικογένειας του. Θα είμαι, φυσικά, έως το τέλος, απόλυτα αφοσιωμένη στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το νταμπλ, δίνοντας ότι καλύτερο έχω ''.   



No comments