Δημητρούλιας : '' Θέλουμε ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό στόχο '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας : '' Θέλουμε ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό στόχο ''



Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Handball Premier, με την Δράμα εκτός έδρας, με τον Πάτρικ Λέμος να συμπεριλαμβάνεται αυτή την φορά στην αποστολή της Ενωσης που θα ταξιδέψει αυθημερόν στην βορειοελλαδίτικη πόλη ( αεροπορικώς, μέσω Θεσσαλονίκης ), καθώς, ανέλαβε δυνάμεις μετά τον τραυματισμό του στους ευρωπαϊκούς τελικούς και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, είπε στο greekhandball.com μετά την ολοκλήρωση της αποψινής προπόνησης της ΑΕΚ : '' Η αποστολή μας είναι η κατάκτηση των δύο βαθμών, ώστε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό στόχο και αν μας δώσει το παιχνίδι την δυνατότητα, να αποφορτίσουμε αθλητές που έχουν συσσωρευμένο φορτίο, ψυχολογικής και σωματικής κόπωσης. Προτεραιότητα όμως είναι η νίκη και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για αυτό. Εχουμε σεβασμό στην ομάδα της Δράμας που είναι δίκαια στην τετράδα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ειδικά μάλιστα στα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ  που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ''.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Μπάουερ, Γιάντσα, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kοσάνοβιτς, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Λέμος, Παπαδιονυσίου, Nούϊτς, Αραπακόπουλο, Μπουνέτα, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης δήλωσε στο aek.gr: '' Έχοντας πάρει μια αρκετά σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια καλή και νεανική ομάδα που είναι μαχητική και έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη η Δράμα. Εμείς από τη μεριά μας θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι, έχοντας 3 παιχνίδια ακόμα, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τους τελικούς. Είμαι αισιόδοξος, ύστερα από τους 2 στόχους που ήταν το κύπελλο και η Ευρώπη.  Είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική στιγμή την οποία θέλουμε πολύ, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια ''.



No comments