Αποχώρησε από τον Αερωπό Έδεσσας ο Βαφείδης, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρησε από τον Αερωπό Έδεσσας ο Βαφείδης, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ

Ο Πέτρος Βαφείδης αποτελεί παρελθόν από τον Αερωπό Έδεσσας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. 

Ο 25χρονος πίβοτ, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ και σύντομα είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην ομάδα των Θεσσαλονικέων.


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Βαφείδη:


«Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα για το μεγάλο, αλλά και δύσκολο αντίο. Δυστυχώς, όλα τα ωραία έρχεται η στιγμή που είναι αναγκαίο να τα αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Ο κύκλος μου στην ομάδα, στην οποία ανδρώθηκα κλείνει έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας. Κρατάω μόνο τις καλές, αλλά και όμορφες στιγμές που έζησα με την οικογένεια του Αερωπού! Καταφέραμε εγώ και τα χαντμπολικά μου αδέρφια να φτάσουμε έναν επαρχιακό σύλλογο όσο ψηλότερα μπορούσαμε και να τον κρατήσουμε εκεί τα τελευταία χρόνια βάζοντας πλάτη στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν...

Αφήνω πίσω κάτι που το νιώθω δικό μου και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω, ώστε να πάρω ξανά αυτό το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που αναγνώρισε, αγάπησε, αλλά και αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια και τον κόπο μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Εις το επανιδείν...».

No comments