Τον δικό τους αγώνα δίνουν Εφηβοι και Νεάνιδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τον δικό τους αγώνα δίνουν Εφηβοι και Νεάνιδες


 Ξεκινούν σήμερα οι αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων Αττικής, όπου  συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός  και ο ΑΣΕ Δούκα που κατέλαβαν την 1η θέση στους τρεις ομίλους της Α’ φάσης και θα συγκροτήσουν τον όμιλο 1-3 με μονά παιχνίδια μεταξύ τους, από όπου θα προέλθει και η τελική κατάταξη για τις θέσεις 1η, 2η, 3η.   

Οι ομάδες ΕΣΝ Βριλησσίων, Ολυμπιακός Κερατσινίου και ΓΝΟ Άρης Νικαίας που κατέλαβαν την 2η θέση στους τρεις ομίλους της Α’ φάσης θα συγκροτήσουν τον όμιλο 4-6 με μονά παιχνίδια μεταξύ τους, από όπου θα προέλθει η τελική κατάταξη για τις θέσεις 4η, 5η, 6η.   

Σήμερα στις 19.30 στο Κερατσίνι γίνεται ο αγώνας Ολυμπιακός Κερατσινίου - Βριλήσσια.

Το πρόγραμμα:

Όμιλος 1-3 

1η αγωνιστική: ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα 

2η αγωνιστική: Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΕΚ 

3η αγωνιστική: ΑΣΕ Δούκα-Ολυμπιακός ΣΦΠ.  

Όμιλος 4-6   

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός Κερατσινίου-ΕΣΝ Βριλησσίων 

2η αγωνιστική: ΓΝΟ Άρης Νικαίας-Ολυμπιακός Κερατσινίου 

3η αγωνιστική: ΕΣΝ Βριλησσίων-ΓΝΟ Άρης Νικαίας. 

                          ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Στο πρωτάθλημα νεανίδων είχαν δηλώσει συμμετοχή τέσσερις ομάδες. Η ΑΕΚ , ο ΓΑΣ Καματερού ο Άρης Νικαίας και η Νέα Ιωνία. 

Θα συμμετάσχουν σίγουρα μόνο η ΑΕΚ και ο ΓΑΣ Καματερού ενώ  η Νέα Ιωνία δήλωσε την αποχώρηση της,  απόφαση που ήδη είχε  πάρει ο Αρης Νίκαιας, καθώς, δεν υπήρχε ικανός αριθμός διαθέσιμων αθλητριών λόγω των ειδικών συνθηκών και των ημερών ( εξετάσεις στα Σώματα Ασφαλείας, σε αθλήματα  και σε ειδικά μαθήματα ), καθώς, δεν έγινε δεκτό σχετικό αίτημα από την ΕΣΧΑ για μετάθεση των ημερομηνιών.



No comments