'' Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε ''

 




Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια στο Αργος τον Διομήδη, με 28-26 και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος δήλωσε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του : 

'' Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι στο πνευματικό κομμάτι, δεν θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό, μετά από τέτοια προσπάθεια. Οταν είσαι καλά συγκεντρωμένος, μπορείς να κάνεις και αυτά που πρέπει και στο χαντμπολικό κομμάτι. Ολη τη σεζόν μας βοηθούν οι τερματοφύλακες μας, είναι σπουδαίοι, με πολύ καλά ποσοστά. Ο Ιγκορ ήταν πάρα πολύ καλός, σε συνδυασμό με την άμυνα μας, αλλά, δεν υπάρχει υστερήσας στο παιχνίδι, δεν θέλω να αναφέρομαι σε άτομα. Μετά από πολλά χρόνια φθάσαμε και στους 2 τελικούς και θέλω να ευχαριστήσω εκτός από την διοίκηση, τους συνεργάτες μου Περβανά και Βακάλη, όπως και τους φυσιοθεραπευτές και γιατρούς οι οποίοι βοηθούν ώστε τα παιδιά να είναι σε θέση να είναι σε καλή κατάσταση. Με την ΑΕΚ, υπήρχαν 2 εικόνες. Στα πρώτα 2 ματς και στο 3ο.Θα κάνουμε τα πάντα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και αν το δικαιούμαστε, ελπίζω να το πάρουμε ''.  

Και ο αθλητής του ΠΑΟΚ Νίκος Λιάπης : '' Είναι μία ιστορική πρόκριση μετά από 6 χρόνια, για το όνομα του ΠΑΟΚ. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και η τεράστια θέληση που είχαμε όλοι, μας βοήθησε, καθώς, αποδειχθήκαμε πολύ καλά ψυχολογικά προετοιμασμένοι και αντάξιοι του τελικού. Στο δεύτερο μέρος είχαμε το ίδιο πλάνο με το πρώτο και μείναμε για πρώτη φορά συγκεντρωμένοι, από την αρχή έως το τέλος. Τεράστιο το προνόμιο να είσαι στους τελικούς, ξέρουμε την δύναμη της ΑΕΚ, θα δώσουμε ότι μπορούμε για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε, θα πάμε να το χαρούμε για εμάς ''. 

No comments