Δημητρούλιας: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μας»

Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να χάσει το... μυαλό της τόνισε ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, που δήλωσε επιπλέον ότι η κόπωση, πνευματική και σωματική, είναι πολύ μεγάλη.

Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων ανέφερε στην ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν ένα ματς που το φοβόμουν όσο λίγα, γιατί θα έπαιζε εξαιρετικό ρόλο στα πλέι οφ. Μέχρι την Τετάρτη για εμάς η σεζόν είχε τελειώσει, γιατί υπήρχε ενθουσιασμός από το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Προσπαθήσαμε πολύ για την πνευματική ετοιμότητα των παιδιών. Ο ΠΑΟΚ είχε υψηλό κίνητρο, είχε σχέδιο. Εμείς φάνηκε από την αρχή του αγώνα ότι δεν είχαμε την απαιτούμενη ετοιμότητα και με δεδομένες και τις πολλές απουσίες, βάλαμε το βαλκανικό στοιχείο μας, κυριάρχησε η μάχη, ενώ είχαμε και πάλι ένα ματς με εκνευρισμό, όπως στον τελικό Κυπέλλου».

Επεσήμανε, ακόμα, στην κρατική τηλεόραση: «Δυστυχώς, τελευταία, στα ματς με τον ΠΑΟΚ δεν παίζεται χάντμπολ. Δεν ψέγω κανέναν, είναι ένα εύρημα, θα πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθούμε. Περιμένουμε και τους τραυματίες, θέλουμε στους τελικούς του Πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι, θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Θα πρέπει να ''θρέψουμε'' τους αθλητές μας, ώστε να αντέξουν έως το τέλος. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Θα πρέπει κάθε ματς να το προσεγγίζουμε όσο γίνεται πιο σωστά, να μην χάνουμε το μυαλό μας, όπως ευτυχώς δεν συνέβη σήμερα. Είναι ένα όνειρο το τρεμπλ και μας μένει ένα ακόμα τρόπαιο, αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Το greekhandball.com ρώτησε τον κόουτς της Ένωσης τι έφταιξε και η ΑΕΚ ενώ προηγήθηκε ακόμα και με 6 γκολ διαφορά, πολλές φορές και με 4, έχανε το προβάδισμα ασφαλείας. Ο ίδιος απάντησε: «Η προσέγγιση για εμένα είναι λάθος. Για κάποιους παίκτες μας τελείωσε η σεζόν. Υπάρχει πολύ μεγάλη κόπωση, πνευματική και σωματική. Το να υπάρχουν ''σκαμπανεβάσματα'' στην απόδοση κατά την διάρκεια ενός αγώνα είναι πλέον φυσιολογικό, δεν μού κάνει εντύπωση. Δυσκολευόμαστε να βρούμε σταθερότητα, γιατί είμαστε ψυχικά κουρασμένοι. Σήμερα παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ. Είπα στα παιδιά πολλά μπράβο, και σε όποια νίκη και αν κάνουμε από εδώ και πέρα, ανεξάρτητα από το αν είναι καλή ή όχι η εικόνα μας, θα αξίζουν πολλά μπράβο. Μπαίνουμε στον 12ο μήνα και ο εγκέφαλος δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι. Το 80% της σεζόν στο εξής είναι στο μυαλό». 

Σχολίασε, επίσης, στην ιστοσελίδα μας: «Τα δύο τελευταία παιχνίδια μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έχουν αρκετές ομοιότητες. Και στα δύο αυτά ματς ήμασταν σχετικά ανέτοιμοι πνευματικά. Ο εκνευρισμός πιστεύω ότι θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα, τέλος, να δώσω τα εύσημα στον Κοτσιώνη, που έπαιξε στα πλέι οφ σ' ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ακόμα και όταν έχεις λιγότερα παιχνίδια στα πόδια σου, όταν δουλεύεις με τέτοιους συμπαίκτες, είσαι έτοιμος να βοηθήσεις σε τέτοια ματς».

No comments