Τζηράς: «Το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ίσως το καλύτερό μας σε όλη την σεζόν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τζηράς: «Το πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ίσως το καλύτερό μας σε όλη την σεζόν»

Ενδεχομένως το καλύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ σε όλη την μέχρι τώρα διάρκεια της σεζόν ήταν το πρώτο (10-24), κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε στο greekhandball.com o αθλητής της Ένωσης, Δημήτρης Τζηράς.

Ανέφερε: «Ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη προετοιμασμένοι για ένα ντέρμπι. Είχαμε δουλέψει καλά καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα πιο μαχητικός στην έδρα του. Ωστόσο, η δική μας ομάδα εμφανίστηκε σοβαρή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, το οποίο ίσως ήταν το καλύτερό μας σε όλη την σεζόν, αποκτήσαμε πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ και αυτό μάς επέτρεψε να ξεκουράσουμε παίκτες.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς (τελικός Κυπέλλου, αγώνας πλέι οφ στην Αθήνα) ήταν ότι κλείσαμε πολύ καλά την άμυνά μας, ειδικά στο κέντρο και σε συνεργασία με τον τερματοφύλακά μας, Κοσάνοβιτς, που ήταν σε πολύ καλή 'μέρα πετύχαμε πολύ εύκολα γκολ στην κόντρα. Στον τελικό του Κυπέλλου, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν είχαμε αρκετό χρόνο, για να προετοιμαστούμε και έτσι δυσκολευτήκαμε, αλλά στην καλή μας ημέρα φαίνεται ότι είμαστε σαφώς ανώτεροι.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γνωρίζονται πλέον πολύ καλά και από την στιγμή που έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας θεωρώ ότι θα έχουμε πλεονέκτημα στους τελικούς, εφόσον βεβαίως συναντήσουμε τον ΠΑΟΚ σε αυτούς».

No comments