Αλλαγή ρόλου για Ζαμπούνη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή ρόλου για Ζαμπούνη...

Ο Στάθης Ζαμπούνης  αναλαμβάνει πλέον τη θέση του βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, ένα χρόνο μετά την επιστροφή του στον σύλλογο.

Αρχικά, είχε ενεργοποιηθεί ως προπονητής ακαδημιών στον Δούκα και τώρα ο Κωστής Μπούνας τον επέλεξε ως άμεσο συνεργάτη του.

Ο Στάθης Ζαμπούνης συνεργάστηκε με την πρώτη ομάδα τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε καθώς είχε αναλάβει τη βιντεοανάλυση των αντιπάλων του Δούκα στη Handball Premier ωστόσο πλέον αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Αναφερόμενος στο νέο πόστο που αναλαμβάνει ο Στάθης Ζαμπούνης τόνισε μεταξύ άλλων «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας. Η θέση αυτή καθεαυτή, η προοπτική της άμεσης συνεργασίας με τον Κωστή Μπούνα κι η παρουσία ικανών και ταλαντούχων αθλητών αποτελούν πολύ μεγάλα κίνητρα για εμένα, προκειμένου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτήν τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου. Πιστεύω πως με σκληρή και μεθοδική δουλειά η ομάδα θα καταφέρει να φέρεις εις πέρας τους στόχους της και να παίξει όμορφο χάντμπολ. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν».

Ο Κωστής Μπούνας και ο Στάθης Ζαμπούνης συνεργάζονται με τα στελέχη του τμήματος προκειμένου να ξεκινήσει ο κύκλος των επαφών με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

No comments