Ο τελικός Βέροιας-Ν.Ιωνίας, το χειρουργείο της Καμπόϊμ και οι αξιοπρεπείς δηλώσεις των προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο τελικός Βέροιας-Ν.Ιωνίας, το χειρουργείο της Καμπόϊμ και οι αξιοπρεπείς δηλώσεις των προπονητών

 


Βέροια 2017 και Νέα Ιωνία θα παίξουν για μία θέση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, όπου, ουσιαστικά, ήδη τις περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο ( 6 μ.μ. ) στο Φιλίππειο, η νίκη είναι το ζητούμενο για τις 2 αντιπάλους, οι οποίες ισοβαθμούν με 1 πόντο μετά από 2 αγωνιστικές, με τον ΠΑΟΚ να έχει 4 πόντους.

Η ομάδα της Ημαθίας θα στερηθεί των υπηρεσιών της άτυχης Βραζιλιάνας γκολκίπερ Καμπόϊμ, η οποία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή πετά για την πατρίδα της, όπου θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με την Βέροια 2017 δεν θα αγωνισθεί και η Κερλίδη, που δεν έχει ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Από την Νέα Ιωνία θα απουσιάσει η Μανιά, που είναι καλύτερα αλλά συνεχίζει να πονά στη μέση και θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την θεραπεία της.

Οι δύο προπονητές, ο Τεό Παυλίδης και ο Σάσα Ζιβούλοβιτς ζούν με την πραγματικότητα, απέφυγαν να αναζητήσουν δικαιολογίες και έκαναν αθλητοπρεπείς δηλώσεις στο greekhandball.com  :

Παυλίδης :  ''   Είναι ένα ματς, που μοιάζει με μονόδρομο για εμάς. Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ενσωματώθηκαν χωρίς προβλήματα και οι διεθνείς αθλήτριες μας. Πάμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι όπου με νίκη διασφαλίζουμε την πρόκριση μας στον τελικό ''. 

Ζιβούλοβιτς :  ''  Δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι στο οποίο θα κριθεί ποιά από τις δύο ομάδες θα παίξει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Οποιος είναι καλύτερος, κερδίζει και πάει τελικό. Πάμε να τα δώσουμε όλα. Πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο ματς. Θα μας λείψει ωστόσο ο χαντμπολικός κόσμος της Βέροιας από τις κερκίδες. Αγαπούν το χάντμπολ, ξέρουν το άθλημα και είναι κρίμα που δεν θα είναι στο γήπεδο ''.



No comments