ΕΣΧΑ: «ΑΕΚ σε ευχαριστούμε!» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ: «ΑΕΚ σε ευχαριστούμε!»

Η ΕΣΧΑ συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΧΑ:


Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρουν την ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup, για 1η φορά στην ιστορία της.

Η «Ένωση» έφτασε στην σπουδαία και ιστορική επιτυχία για το Ελληνικό Χάντμπολ επικρατώντας και στους δυο τελικούς που έγιναν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης», με 30-26 και 24-20 της Σουηδική Ύσταντς.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας, ένα σωματείο που ανήκει στο δυναμικό της, όπως η ΑΕΚ να αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ευρώπης. Πολλά μπράβο στους παίκτες της ομάδας για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχαν στους δυο συναρπαστικούς τελικούς. Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας αυτής, στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και σε όλους τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο καθώς και στα στελέχη που απαρτίζουν το τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα αποδίδονται τα εύσημα στον Α’ Αντιπρόεδρο-Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος δημιούργησε με πάθος και όραμα αυτή την ομάδα που τον δικαίωσε, με την κατάκτηση του EHF European Cup, το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΑΕΚ για την χαρά που έδωσε στους φιλάθλους της αλλά και σε όλους όσοι ασχολούμαστε με το Χάντμπολ! ΑΕΚ σε ευχαριστούμε!».

No comments